aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Έτοιμοι οι διαιτητές για τη νέα σεζόν

Πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε (24 και 25 Σεπτεμβρίου) το ετήσιο προαγωνιστικό σεμινάριο των Διαιτητών, ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το σεμινάριο έγινε στο «Ολυμπιακό Μέγαρο» στη Λευκωσία και εκεί βρέθηκαν όλοι οι κύπριοι διαιτητές και οι κομισάριοι που θα συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Πριν την έναρξη του σεμιναρίου τιμήθηκε για την πολυετή προσφορά του στην κυπριακή καλαθόσφαιρα ο Κυριάκος Νησιφόρου, ο οποίος λόγω ορίου ηλικίας δεν θα συνεχίσει ως κομισάριος και την νέα αγωνιστική περίοδο.

Την έναρξη του σεμιναρίου κήρυξε ο πρόεδρος της ΚΟΚ κ. Λούης Δημητρίου, ο οποίος στην εναρκτήρια ομιλία του ευχήθηκε στους διαιτητές και στους κομισάριους καλή αγωνιστική χρονιά και καλή επιτυχία στο πολύ δύσκολο έργο που έχουν να εκτελέσουν, τονίζοντας τους πως η Ομοσπονδία θα είναι στο πλευρό τους σε οτιδήποτε χρειαστούν.

Για την επιτυχή εξέλιξη του διήμερου σεμιναρίου μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΚ ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας, Κώστας Βασιλείου ο οποίος ανέφερε:  «Το σεμινάριο πήγε πάρα πολύ καλά κατά τη διάρκεια του διημέρου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν και βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί το σεμινάριο με τόση επιτυχία.

Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στον Κυριάκο Νησιφόρου τον οποίο ευχαριστούμε για  όλα όσα έχει προσφέρει μέχρι σήμερα στην κυπριακή καλαθόσφαιρα. Άτομα σαν τον Κυριάκο χρειάζονται στον χώρο του μπάσκετ. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω και προσωπικά για τα όλα όσα έχει προσφέρει στο κυπριακό μπάσκετ. Εύχομαι σε όλους να έχουμε μία καλή καλαθοσφαιρική χρονιά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ