aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΈτοιμη για την Ισλανδία η Εθνική Κύπρου

Έτοιμη για την Ισλανδία η Εθνική Κύπρου

Κόντρα στην Εθνική Ισλανδίας θα αγωνιστεί την Τετάρτη (14/9) το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κύπρου, στον πέμπτο αγώνα που γίνεται στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωμπάσκετ 2017.

Η Εθνική Κύπρου θα ψάξει την δεύτερη της νίκη στον όμιλο, για να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της 2ης θέσης. O αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 23:15 ώρα Κύπρου και δεν θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη.

Η Κύπρος καλείται να πραγματοποιήσει μία ακόμα καλή εκτός έδρας εμφάνιση, μετά και την νίκη που πέτυχε την προηγούμενη Τετάρτη (7/9) απέναντι στην Ελβετία, και να ψάξει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Ισλανδία.

Σίγουρα η Ισλανδία αποτελεί μία αρκετά καλή ομάδα, η οποία πήρε την νίκη απέναντι στην Κύπρο μέσα στην Λευκωσία την 2η αγωνιστική (3/9), ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είχε παρουσία στο τελευταίο Ευρωμπάσκετ το 2015.

Όσο αφορά την βαθμολογία του ομίλου, στην 1η θέση βρίσκεται το Βέλγιο με 8 βαθμούς (η μοναδική αήττητη ομάδα στον όμιλο) ενώ ακολουθεί η Ισλανδία με 6 βαθμούς (2 νίκες – 2 ήττες). Έπειτα ακολουθούν η Κύπρος και η Ελβετία με 5 πόντους (1 νίκη – 3 ήττες).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ