aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Έτοιμη για τη νέα πρόκληση η Εθνική Ανδρών

Αναχωρεί σήμερα (Τετάρτη 12/9) η αποστολή της Εθνικής Ανδρών για την Βιέννη, ενόψει της 1ης αγωνιστικής του Β’ Προκριματικού Γύρου του Ευρωμπάσκετ 2021. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αγωνιστεί την Πέμπτη (13/9) στις 19:00 απέναντι στην Αυστρία, με στόχο την θετική παρουσία απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο με ποιοτικό ρόστερ.

Η Εθνική Ανδρών θα πραγματοποιήσει προπόνηση στην Αυστρία, στο στάδιο Multiversum το οποίο βρίσκεται στην πόλη Schwechat, η οποία βρίσκεται νοτιοανατολικά της Βιέννης, πρωτεύουσας της Αυστρίας. Πρόκειται για το ίδιο γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθεί ο αγώνας της Πέμπτης με την Εθνική Αυστρίας.

Ο αγώνας της Εθνικής μας ομάδας απέναντι στην Αυστρία θα μεταδίδεται ζωντανά από το κανάλι της FIBA στο YouTube και σε αναμετάδοση από την ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Το πρόγραμμα της Εθνικής Ανδρών στην Β’ προκριματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2021:

13 Σεπτεμβρίου: Αυστρία – Κύπρος

2 Δεκεμβρίου: Κύπρος – Αυστρία

3 Δεκεμβρίου: Κύπρος – Ηνωμένο Βασίλειο

21 Φεβρουαρίου: Ηνωμένο Βασίλειο – Κύπρος

Η αποστολή της Εθνικής Ανδρών ενόψει του αγώνα με την Αυστρία: Άντονι Κινγκ (Κεραυνός Στροβόλου), Αντρέας Σιζόπουλος (Πετρολίνα ΑΕΚ), Άρης Κορωνίδης (Κεραυνός Στροβόλου), Βασίλης Κούνας (Πετρολίνα ΑΕΚ), Γιώργος Θεοχαρίδης (Κεραυνός Στροβόλου), Ιάκωβος Παντελή (Πετρολίνα ΑΕΚ), Μιχάλης Κουμής (Πετρολίνα ΑΕΚ), Παναγιώτης Μάρκου (Ένωση Νέων Παραλιμνίου), Σάιμον Μιχαήλ (Κεραυνός Στροβόλου), Στέφανος Ηλιάδης (Απόλλων Λεμεσού), Χρίστος Λοϊζίδης (ΑΠΟΕΛ), Χρίστος Παναγιώτου (ΕΘΑ Έγκωμης).

Προπονητής: Λίνος Γαβριήλ

Βοηθοί Προπονητές: Νικόλας Παπαδόπουλος, Νίκος Λαμπρίας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ