aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Έτοιμες οι εθνικές μπάσκετ για τους ΑΜΚΕ

Έτοιμες για την αναχώρηση τους για τους 18ους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης είναι οι Εθνικές Ομάδες καλαθόσφαιρας της Κύπρου, Γυναικών και Ανδρών. Τα δύο αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Κύπρου ολοκλήρωσαν το Σάββατο (25/5) την προετοιμασία τους.

Το απόγευμα της Κυριακής (26/5) η κυπριακή αποστολή θα ταξιδέψει στο Μαυροβούνιο, για να συμμετέχει στους ΑΜΚΕ. Θα είναι η 14η συμμετοχή για τις Εθνικές Ομάδες Καλαθόσφαιρας στους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης.

Σημειώνεται πως η διαδικτυακή τηλεόραση του Alfa Sports TV θα βρίσκεται στο Μαυροβούνιο για να καλύψει όλα τα αγωνίσματα που θα συμμετέχουν στους ΑΜΚΕ, με κάποια παιχνίδια των Εθνικών Ομάδων Καλαθόσφαιρας να μεταδίδονται ζωντανά σε live streaming. Το αναλυτικό πρόγραμμα των μεταδόσεων θα ανακοινωθεί την Κυριακή (26/5)

Ολόκληρη η κυπριακή αποστολή που θα ταξιδέψει στο Μαυροβούνιο αποτελείται από 141 αθλητές (76 άνδρες, 65 γυναίκες). Η Κύπρος θα συμμετέχει σε εννέα αθλήματα.

Η αποστολή της Εθνικής Γυναικών αποτελείται από τις καλαθοσφαιρίστριες: Ακαθιώτου Βεατρίκη, Θεολόγου Σοφία, Κασάπη Αντριάνα, Νικόλα Στέφανη, Όρλοβιτς Πέτρα, Πάγκαλου Μαρίσα, Παπαδοπούλου Μπιγκς Σόνια, Παπαδούρη Άνθια, Πηλακούτα Ελένη, Πιτσιλλίδου Άντρια, Ρουσσάκη Χαρά, Χριστοδούλου Ρεβέκκα.

Προπονήτρια: Κάλια Παπαδοπούλου.
Βοηθός προπονητής: Στυλιανός Γρηγορίου.

Στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών συμμετέχουν οι εξής καλαθοσφαιριστές: Ελευθερίου Ραφαήλ, Ηλιάδης Στέφανος, Θεοχαρίδης Γιώργος, Κουμής Μιχάλης, Λοϊζίδης Χρίστος, Μάρκου Παναγιώτης, Μιχαήλ Σάιμον, Μπιγκς Τάιρελ, Παντελή Ιάκωβος, Γιανναράς Ιωάννης, Σιζόπουλος Ανδρέας, Στυλιανού Νίκος.

Προπονητής: Λίνος Γαβριήλ.
Βοηθοί προπονητές: Γιώργος Παλάλας, Μιχάλης Ματσεντίδης, Κωνσταντίνος Δημητρίου.
Φυσιοθεραπευτής: Σεραφείμ Κυριακίδης
Φροντιστές: Λεωνίδας Γιαννακού, Κυριάκος Ελευθερίου
Αρχηγός Αποστολής ΚΟΚ: Κωνσταντίνος Μασώνος

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των ΑΜΚΕ:

Εθνική Γυναικών:
Τρίτη 28/5: Κύπρος – Μαυροβούνιο 21:00
Τετάρτη 29/5: Κύπρος – Λουξεμβούργο 14:15
Πέμπτη 30/5: Κύπρος – Μονακό 12:00
Παρασκευή 31/5: Κύπρος – Μάλτα 16:30
Σάββατο 1/6: Κύπρος – Ισλανδία 09:30

Εθνική Ανδρών:
Τρίτη 28/5: Κύπρος – Μάλτα 18:45
Τετάρτη 29/5: Κύπρος – Μαυροβούνιο 21:00
Παρασκευή 31/5: Κύπρος – Λουξεμβούργο 14:15
Σάββατο 1/6: Κύπρος – Ισλανδία 11:45

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ