aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕθνική: Τελευταίος αγώνα κόντρα στην Ελβετία

Εθνική: Τελευταίος αγώνα κόντρα στην Ελβετία

Τον έκτο και τελευταίο της αγώνα για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017 δίνει το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου η Εθνική Ανδρών της Κύπρου, απέναντι στην Ελβετία.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17:00 και η είσοδος θα είναι δωρεάν για το κοινό που επιθυμεί να βρεθεί στο «Ελευθερία» για να στηρίξει την προσπάθεια των διεθνών καλαθοσφαιριστών της χώρας μας για να πετύχουν την 2η νίκη τους στην προκριματική φάση.

Όσο αφορά στη βαθμολογία του ομίλου, οι πρώτες δύο θέσεις έχουν ξεκαθαρίσει. Το Βέλγιο κατέλαβε την 1η θέση, μετρώντας μέχρι στιγμής 5 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια ενώ η Ισλανδία πήρε την 2η θέση, έχοντας 3 νίκες και 2 ήττες μέχρι στιγμής.

Στην 3η και 4η θέση βρίσκονται η Κύπρος και η Ελβετία με 1 νίκη, και η ομάδα που θα νικήσει το Σάββατο στο παιχνίδι της Λευκωσίας, θα τερματίσει στην 3η θέση του ομίλου.

Στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων που έγινε στην Ελβετία στις 7 Σεπτεμβρίου η Κύπρος είχε επικρατήσει με 80-76. Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το κανάλι Cytavision Sports 7.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ