aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΕθνική Κύπρου ΜπάσκετΕθνική Κύπρου U16: Στην τελική ευθεία η προετοιμασία

Εθνική Κύπρου U16: Στην τελική ευθεία η προετοιμασία

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Αντίστροφα μετράνε πλέον οι νεαροί διεθνείς καλαθοσφαιριστές μας ενόψει της μετάβασης στη Βουλγαρία, για τους αγώνες που θα δώσουν στον όμιλο όπου κληρώθηκαν για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 2ης Κατηγορίας.

Θυμίζουμε ότι οι αυριανοί μας άσοι είχαν κερδίσει πέρσι την προαγωγή από την 3η Κατηγορία και επομένως περνούν σε ένα άλλο επίπεδο, δυσκολότερο φυσικά από εκείνο, μέσω του οποίου ανέβηκαν κατηγορία. Η Εθνική U16 όταν θα πάει στη Βουλγαρία, θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τη διοργανώτρια (10/08) και στη συνέχεια, τις Ουκρανία (11/08), Δανία (12/08), Πολωνία (14/08) και Ολλανδία (15/08).

Μιλήσαμε με τον ομοσπονδιακό μας προπονητή, Αντώνη Δημητρίου, ο οποίος μας ανέφερε τα ακόλουθα σχετικά με την προετοιμασία και την προσπάθεια που καλούνται να κάνουν οι διεθνείς μας: «Κληρωθήκαμε σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο. Ωστόσο, πιστεύω ότι έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο, με παιδιά που έχουν αυτοπεποίθηση και όταν θα πάμε στη Βουλγαρία θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια, με στόχο το καλύτερο δυνατό. Στόχος μας είναι μέσα από την όλη προσπάθεια, να βγάλουμε κερδισμένη την κυπριακή καλαθόσφαιρα».

Σημειώνουμε ότι αυτές τις μέρες, προπονούνται 14 παίκτες και η τελική επιλογή θα γίνει στις 3 Αυγούστου, μετά τα δύο φιλικά παιχνίδια με την ομάδα κάτω των 16 του Λουξεμβούργου, η οποία θα κατέλθει στην Κύπρο για τον σκοπό αυτό. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 1 και 2 Αυγούστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ