aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕθνική Κύπρου: Κάθε αρχή και δύσκολη (δηλώσεις Ιάκωβου Παντελή)

Εθνική Κύπρου: Κάθε αρχή και δύσκολη (δηλώσεις Ιάκωβου Παντελή)

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Μετά τα καλά στοιχεία που έδειξε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και των φιλικών της, η Εθνική Κύπρου μπαίνει σήμερα στα βαθιά αρχίζοντας την προσπάθειά της κόντρα στο Βέλγιο στο πλαίσιο του πρώτου ομίλου για την προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα γίνει το 2017.

Τηρουμένων των αναλογιών, η Εθνική μας μπαίνει στη μάχη, με τον δυσκολότερο εκ των έξι αγώνων που έχει να δώσει. Στις 19:00 αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Εθνική ομάδα του Βελγίου. Το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, που οδηγεί απευθείας στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Η αναμέτρηση θα γίνει στο Αντβέρμπ. Φαβορί όπως είπαμε είναι οι Βέλγοι. Μιλώντας στο «Goal» ο Ιάκωβος Παντελή (φωτό) ανέφερε με τα ακόλουθα: «Κακά τα ψέματα, είναι ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Το να λέμε ότι πάμε για νίκη, είναι κάτι το πολύ δύσκολο ακόμα και στα λόγια. Μένουμε λοιπόν μακριά από τα πολλά λόγια και θα περιοριστούμε στην προσπάθεια που θα κάνουμε εντός του αγωνιστικού χώρου. Με οδηγό το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει σε αυτήν την ομάδα, εμείς θα παλέψουμε το παιχνίδι με όλες μας τις δυνάμεις, ούτως ώστε με το που θα ακουσθεί η κόρνα, να πάρουμε αυτό που αξίζουμε. Ό,τι και αν θα είναι αυτό».

Για τους Βέλγους, τα είχαμε πει και σε κατά καιρούς αναφορές σε διάφορα ρεπορτάζ, σχετικά με την προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας. Αθλητική ομάδα, καλογυμνασμένη, με μεγάλα κορμιά και πολύ γρήγορη, με πολλούς παίκτες που παίρνουν την πρωτοβουλία του σουτ. Απόψε, θα έχουν και τη συμπαράσταση του κοινού τους. Εμείς, έχουμε την επίγνωση του τι μας περιμένει και αυτό από μόνο του είναι θετικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ