aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΕθνική Κύπρου ΜπάσκετΛειβαδιώτης: «Στόχος όλων μας είναι η συνεχής βελτίωση»

Λειβαδιώτης: «Στόχος όλων μας είναι η συνεχής βελτίωση»

Η Εθνική Ομάδα Ανδρών της Κύπρου στην καλαθόσφαιρα ξεκίνησε χθες την προετοιμασία για τους αγώνες της β’ προκριματικής φάσης του Ευρωμπάσκετ 2025, όπου θα αντιμετωπίσει τη Βουλγαρία, στις 25 Αυγούστου και την Πορτογαλία στις 28 Αυγούστου, σε εκτός έδρας αναμετρήσεις για τις πρώτες δύο αγωνιστικές.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Χριστόφορος Λειβαδιώτης, μίλησε στο γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εικόνα που έδειξε η Κύπρος στα τελευταία της παιχνίδια, στους αγώνες για τη β’ προκριματική φάση και για το μέλλον της Εθνικής Κύπρου.

Σε παρατήρηση ότι η Εθνική Ανδρών στα τελευταία παιχνίδια έχει δείξει σημάδια βελτίωσης και ερωτηθείς πού οφείλεται αυτό, είπε πως θεωρεί ότι η ανανέωση που ξεκίνησε και γινόταν πριν αναλάβει την Εθνική, έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς.
«Σε συνδυασμό με το γεγονός πως καταφέραμε να μαζέψουμε στα τελευταία “παράθυρα” το καλύτερο δυνατό υλικό, μη έχοντας πολλές και σοβαρές απώλειες και σε συνδυασμό με ότι οι παίχτες μπήκαν στη δική μου λογική και τη φιλοσοφία, καταφέραμε να παρουσιάσουμε την ομάδα με αρκετή συνοχή, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά», πρόσθεσε.  «Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, ούτως ώστε να έχουμε ακόμα δύο με τρεις αρκετά ποιοτικές λύσεις πολύ σύντομα, οι οποίες θα μας ανεβάσουν επίπεδο και θα μας βοηθήσουν σημαντικά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ