aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΕθνική Κύπρου ΜπάσκετΕθνική Κύπρου: Θα παλέψει για το καλύτερο απέναντι στην Ελβετία

Εθνική Κύπρου: Θα παλέψει για το καλύτερο απέναντι στην Ελβετία

Στην Ελβετία βρίσκεται η Εθνική Ανδρών της Κύπρου ενόψει του σημερινού αγώνα με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα της χώρας, για τον δεύτερο αγώνα της προ-προκριματικής φάσης του Ευρωμπάσκετ 2025. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 18:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη Cytavision.

Οι διεθνείς μας μετά την καλή προσπάθεια, παρά την ήττα, στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ιρλανδία, θα παλέψουν για το καλύτερο, ευελπιστώντας να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Λίνος Γαβριήλ, έχει στη διάθεσή του τους ακόλουθους καλαθοσφαιριστές: Νικόλας Λουκά, Ρομπέρτο Μαντοβάνη (ΑΕΚ), Παναγιώτης Μάρκου (Ανόρθωση), Βίκτωρας Ιερωνυμίδης, Ιωάννης Γιανναράς, Μιχάλης Κουμής (ΑΠΟΕΛ), Χρίστος Λοϊζίδης (Απόλλων), Γιώργος Τρετιακόβ (Αχιλλέας), Ιωάννης Πασιαλής, Πάρης Μαραγκός, Σάιμον Μιχαήλ, Φίλιππος Τίγκας (Κεραυνός).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ