aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΕθνική Κύπρου ΜπάσκετΜπάσκετ: Ολοκληρώνει για το Ευρωμπάσκετ 2025 με Ρουμανία η Εθνική Κύπρου

Μπάσκετ: Ολοκληρώνει για το Ευρωμπάσκετ 2025 με Ρουμανία η Εθνική Κύπρου

Τις υποχρεώσεις της στην β’ προκριματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025 ολοκληρώνει η Εθνική μας με αντίπαλο τη Ρουμανία σε εκτός έδρας παιχνίδι, το οποίο θα γίνει σήμερα (26/2) στις 16:30.

Μετά την μεγάλη προσπάθεια που καταβλήθηκε κόντρα στην Πορτογαλία, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα δώσει τα ρέστα του απέναντι στη Ρουμανία για την έκτη και τελευταία αγωνιστική του ομίλου.

Το παιχνίδι που είχε γίνει στην Κύπρο κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τη Ρουμανία να παίρνει τελικά το ροζ φύλλο με σκορ 69-65. Οι διεθνείς μας θα κυνηγήσουν την «απάντηση» και την εκτός έδρας νίκη, ώστε να κλείσουν θετικά τον κύκλο σε αυτή τη διοργάνωση.

Στη διάθεση του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Χριστόφορου Λειβαδιώτη, βρίσκονται οι εξής καλαθοσφαιριστές: Γιώργος Βάρσος (Ανόρθωση), Ιωάννης Γιανναράς (ΑΠΟΕΛ), Αινέας Γιούνγκ (Ludwigsburg), Μιχάλης Κουμής (ΑΠΟΕΛ), Χρίστος Λοϊζίδης (Dynatron Απόλλων), Ρομπέρτο Μαντοβάνη (Πετρολίνα ΑΕΚ), Σάιμον Μιχαήλ (Κεραυνός), Ζέιντ Μουόσα (Ανόρθωση), Πασιαλής Ιωάννης (Κεραυνός), Κωνσταντίνος Σιμιτζής (ΑΠΟΕΛ), Νίκος Στυλιανού (Κεραυνός), Φίλιππος Τίγκας (Κεραυνός) και Ανδρέας Χριστοδούλου (Πετρολίνα ΑΕΚ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ