Το αντίο του Σιζόπουλου στην Εθνική: «”Πίσω” μου το μέλλον υπόσχεται πολλά»

Τέλος ο Αντρέας Σιζόπουλος από την Εθνική Ανδρών! Ο πρώην αρχήγος της Εθνικής Κύπρου με μακροσκελές ανάρτηση του στο Facebook αποχαιρέτησε την φανέλα με το εθνόσημο ευχαριστώντας όλους όσους συνυπήρξαν μαζί του στην Εθνική ομάδα.

Παράλληλα, φάνηκε αισιόδοξος για το μέλλον της Εθνικής, καθώς όπως τόνισε αφήνει την Εθνική σε καλά χέρια. Μάλιστα στην φωτογραφία που ανάρτησε, πίσω του διακρίνεται ο Σάιμον Μιχαήλ, που αναμένεται να είναι ο επόμενος αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας.

Αναλυτικά:

«Σήμερα την ημέρα των γενεθλίων μου επιλέγω να πω το επίσημο αντίο μου στην Εθνική ομάδα. Στην ομάδα της καρδιάς μου που έδωσα ψυχή και σώμα από το 2003 που είχα την τιμή να φορέσω για πρώτη μου φορά την φανέλα με το εθνόσημο μέχρι και την 1η Ιουνίου 2019 που την έβγαλα τελευταία φορά από πάνω μου. Από μέσα μου όμως δεν θα βγει ποτέ. Πάντα θα την “φοράω”. Αυτήν…. Την ίδια με το νούμερο 9 και το εθνόσημο στο στήθος. 16 χρόνια γεμάτα από όμορφες στιγμές και χαρές που θα μείνουν για πάντα. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους προπονητές που με εμπιστεύτηκαν αλλά και τους γυμναστές, φυσιοθεραπευτές, φροντιστές, προέδρους και κυρίως τους συμπαίκτες μου που όλα αυτά τα χρόνια γράφαμε μαζί την ιστορία της Εθνικής μας ομάδας. Νιώθω ευλογημένος που κατάφερα να αποχωρήσω από αυτήν την ομάδα ως ο Αρχηγός της τα τελευταία 3 χρόνια. Ήταν η υπέρτατη τιμή για μένα!!! Φεύγω λοιπόν λέγοντας αντίο σαν παίκτης. Σαν Ανδρέας όμως θα πω Εις το επαναδεί».

Υ. Γ. Αποχωρώ πλέον σίγουρος πως αφήνω την ομάδα σε πολύ καλά χέρια γιατί ”πίσω” μου το μέλλον υπόσχεται πολλά….

ΜΕΣΩGoal.com.cy
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ