aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΕθνική Κύπρου ΜπάσκετΟ Μιχαηλίδης έκανε την απονομή στις Εθνικές ομάδες γυναικών Κ16 και ανδρών Κ18

Ο Μιχαηλίδης έκανε την απονομή στις Εθνικές ομάδες γυναικών Κ16 και ανδρών Κ18

Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα της Εθνικής Ανδρών Καλαθόσφαιρας της Κύπρου με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα της Ρουμανίας στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία», τιμήθηκαν η Εθνική Γυναικών Κ16 και η Εθνική Ανδρών Κ18.

Οι δύο Εθνικές μας ομάδες Μπάσκετ τιμήθηκαν για τη θριαμβευτική πορεία που πραγματοποίησαν στην πρόσφατη συμμετοχή τους στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα της FIBA επιπέδου Γ’ κατηγορίας, όπου κατάφεραν να κατακτήσουν αήττητες τους τίτλους και την άνοδο στη Β’ Κατηγορία.

Την απονομή των βραβεύσεων έκαμε ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης μαζί με τον πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Ανδρέα Μουζουρίδη, την Κάλλη Χατζηιωσήφ, που εκπροσωπούσε τον Υπουργό Παιδείας και τον Πάμπο Χρίστου, μέλους Δ.Σ. ΟΠΑΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ