aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Ο κόσμος μας δίνει φτερά στα πόδια»

Κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια της Εθνικής απέναντι σε Βρετανία (02/12) και Αυστρία (03/12) έκανε ο τεχνικός της ομάδας, Λίνος Γαβριήλ. Ο Κύπριος προπονητής τόνισε ότι ο κόσμος δείχνει φτερά στα πόδια και υπογράμμισε ότι οι καλαθοσφαιριστές του κάνουν τεράστια προσπάθεια για να ανταποκριθούν.

Αναλυτικά: «Πέρσι πρώτη φορά στην ιστορία μας κερδίσαμε την Πορτογαλία τον Νοέμβριο αν δεν κάνω λάθος. Είχαμε στον πάγκο παιδιά που δεν αγωνίζονταν στις ομάδες τους, αλλά ανταποκρίθηκαν επειδή είχαν τον κόσμο στο πλευρό τους. Ο κόσμος δίνει φτερά στα πόδια. Θεωρώ ότι αν μας στηρίξουν και πάλι θα προσπαθήσουμε ξανά να γράψουμε ιστορία. Αν καταφέρει να έρθει ο κόσμος να μας υποστηρίξει, τους καλώ. Θέλω να εξηγήσω ότι αυτοί οι παίκτες κάνουν τεράστια προσπάθεια. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολύ υψηλού επιπέδου καλαθοσφαιριστές , είναι τουλάχιστον 2-3 επίπεδα πάνω από εμάς ακόμη και οργανωτικά. Είναι σίγουρο ότι χωρίς τον κόσμο δεν μπορούμε να καταφέρουμε τίποτα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ