aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Με Cyprus Airways θα… πετά η Εθνική!

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 10 Ιουλίου 2019 η παρουσίαση της Εθνικής Ανδρών και των υποχρεώσεων που θα έχει για την Γ’ προκριματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2021, όπως και η έναρξη της συνεργασίας ανάμεσα στην Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και την Cyprus Airways, η οποία αποτελεί τον νέο επίσημο αερομεταφορέα Εθνικών Ομάδων Καλαθόσφαιρας της Κύπρου (δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες).

Πρώτος τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΚΟΚ, Ανδρέας Μουζουρίδης, ο οποίος ευχαρίστησε την Cyprus Airways για την στήριξη προς τις Εθνικές Ομάδες, τονίζοντας πως πρόκειται για μία εταιρεία που έχει συνδέσει το όνομα της με την σύγχρονη ιστορία της Κύπρου, η οποία τα επόμενα χρόνια θα αποτελέσει μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες και την πρώτη επιλογή για όλους τους Κύπριους που ταξιδεύουν στο εξωτερικό και τους ξένους που θα επισκέπτονται την χώρα μας.

Παράλληλα έστειλε μήνυμα στήριξης προς όλες τις Εθνικές Ομάδες, τονίζοντας πως η Ομοσπονδία θα είναι συνεχώς στο πλευρό τους, παρέχοντας τους όλα όσα χρειάζονται για να μπορέσουν να εργάζονται καθημερινά, ώστε να μπορέσουν να επιτύχουν τους στόχους τους.

Τέλος ο κ. Μουζουρίδης ανέφερε πως η Εθνική Ανδρών βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο, μετά την αποχώρηση των περισσότερων έμπειρων καλαθοσφαιριστών που τα προηγούμενα χρόνια αποτέλεσαν τον κορμό της ομάδας, και θα χρειαστεί υπομονή και στήριξη από όλους, ώστε τα επόμενα χρόνια να έρθουν επιτυχίες που θα κάνουν όλους τους φίλους της καλαθόσφαιρας και του κυπριακού αθλητισμού, περήφανους.

Τον λόγο στην συνέχεια πήρε η Ναταλία Πόποβα, Γενική Εμπορική Διευθύντρια της Cyprus Airways, η οποία τόνισε την χαρά της που η Cyprus Airways αποτελεί τον επίσημο αερομεταφορέα των Εθνικών Ομάδων Καλαθοσφαίρισης της Κύπρου. Τόνισε παράλληλα πως είναι με περηφάνια και ενθουσιασμό που η Cyprus Airways συμμετέχει και στηρίζει την κοινωνία, επιλέγοντας την υποστήριξη της προς τον κυπριακό αθλητισμό και συγκεκριμένα τις Εθνικές Ομάδες.

Έπειτα τον λόγο πήρε ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός της Εθνικής Ανδρών, Λίνος Γαβριήλ, ο οποίος αναφέρθηκε στα επόμενα παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, τονίζοντας πως η ανανέωση στην ομάδα συνεχίζεται, ενώ στα επόμενα παιχνίδια που θα πραγματοποιηθούν εντός του καλοκαιριού, θα γίνει προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πριν την ολοκλήρωση της παρουσίασης, η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης επιφύλαξε μία έκπληξη προς την Cyprus Airways. Ο εκ των αρχηγών της Εθνικής Ανδρών, Σάιμον Μιχαήλ, παρέδωσε αναμνηστική φανέλα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, στην οποία πλέον βρίσκεται στο πίσω μέρος της, το λογότυπο της Cyprus Airways.

Οι επόμενοι αγώνες της Εθνικής Ανδρών θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα. Στις 24 και 25 Ιουλίου η Κύπρος θα φιλοξενήσει στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία την Ελβετία σε φιλικές αναμετρήσεις. Στις 3 Αυγούστου η Κύπρος θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της για την γ’ προκριματική φάση, όπου θα αγωνιστεί εκτός έδρας κόντρα στην Σλοβακία. Τα επόμενα δύο παιχνίδια για την Εθνική Ανδρών θα είναι εντός έδρας, στις 7 και 14 Αυγούστου απέναντι σε Ρουμανία και Σλοβακία αντίστοιχα. Οι υποχρεώσεις της Κύπρου θα ολοκληρωθούν στις 17 Αυγούστου, στον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην Ρουμανία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ