aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΕθνική Κύπρου ΜπάσκετΗ συνέχεια στις υποχρεώσεις της Εθνικής Ανδρών

Η συνέχεια στις υποχρεώσεις της Εθνικής Ανδρών

Η Εθνική Κύπρου ολοκλήρωσε την Πέμπτη (21/2) τις υποχρεώσεις της για την β’ προκριματική φάση του Ευρωμπάσκετ, όπου στον όμιλο της είχε να αντιμετωπίσει την Αυστρία και την Μεγάλη Βρετανία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πλέον στρέφει την προσοχή τους στις επόμενες επίσημες διοργανώσεις στις οποίες θα συμμετέχει. Πιο συγκεκριμένα από τις 27 Μαΐου μέχρι την 1η Ιουνίου, η Εθνική Κύπρου θα συμμετέχει στους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης, οι οποίοι θα διεξαχθούν στο Μαυροβούνιο.

Έπειτα οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Κύπρου θα συνεχιστούν τον Αύγουστο, όπου έχουν γίνει γνωστοί οι επόμενοι αντίπαλοι της χώρας μας αλλά και οι ημερομηνίες για τους αγώνες, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της γ’ προκριματικής φάσης του Ευρωμπάσκετ 2021.

Πιο συγκεκριμένα η Κύπρος έχει κληρωθεί και θα συμμετέχει στον όμιλο F, μαζί με την Σλοβακία και την Ρουμανία. Από τον κάθε όμιλο, μία ομάδα θα εξασφαλίσει την πρόκριση της στην δ’ προκριματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2021. Το αγωνιστικό πρόγραμμα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα έχει ως έξης:

03.08.2019  Σλοβακία – Κύπρος

07.08.2019  Κύπρος – Ρουμανία

14.08.2019  Κύπρος – Σλοβακία

17.08.2019  Ρουμανία – Κύπρος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ