aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Έτοιμη να δώσει την πρώτη «μάχη»

Η Εθνική Κύπρου ολοκληρώνει την προετοιμασία της για τους αγώνες που θα παραχωρήσει στο πλαίσιο της 2ης και 3ης αγωνιστικής της Β’ προκριματικής φάσης του Ευρωμπάσκετ 2021 και είναι πλέον πανέτοιμη για το πρώτο παιχνίδι που θα δώσει, την Κυριακή (2/12) απέναντι στην Αυστρία στις 16:00 στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα κυνηγήσει την υπέρβαση απέναντι σε μία ισχυρή ομάδα, η οποία έρχεται στην χώρα μας με στόχο την νίκη. Αξίζει να σημειωθεί πως η Αυστρία έχει δώσει μέχρι στιγμής δύο παιχνίδια στον όμιλο, μετρώντας ισάριθμες νίκες, που την φέρνουν στην 1η θέση.

Η πρώτη νίκη ήταν στις 13 Σεπτεμβρίου, όπου η Αυστρία κατάφερε πολύ δύσκολα να επικρατήσει της Κύπρου με 72-69, σε παιχνίδι που είχε οδηγηθεί στην παράταση. Την προηγούμενη Πέμπτη (29/11) οι Αυστριακοί έδωσαν τον δεύτερο τους αγώνα, επικρατώντας του Ηνωμένου Βασιλείου με 96-82, σε παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Μάντσεστερ της Αγγλίας.

Υπενθυμίζουμε πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα φιλοξενήσει την Δευτέρα (3/12) την ομάδα του Ηνωμένου Βασιλείου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει κυμανθεί σε θετικά επίπεδα, ενώ τα ταμεία του σταδίου θα ανοίξουν μία ώρα πριν την έναρξη του κάθε αγώνα. Παράλληλα σημειώνεται πως την Κυριακή (2/12) από τις 14:00 μέχρι τις 16:00 θα λειτουργεί συνεργείο έκδοσης κάρτας φιλάθλου στον ΚΟΑ, δίπλα από το Στάδιο Ελευθερία. Την Δευτέρα (3/12) το συνεργείο θα λειτουργεί από τις 18:00 μέχρι τις 19:00.

Αξίζει να σημειωθεί πως έχουν οργανωθεί και εκδρομές από όλη την Κύπρο, με λεωφορεία που θα μεταφέρουν φίλους της Εθνικής Κύπρου στην Λευκωσία, για την παρακολούθηση των δύο αναμετρήσεων. Καλούνται οι φίλοι της κυπριακής καλαθόσφαιρας να δώσουν δυναμικό παρών και να στηρίξουν την προσπάθεια των διεθνών καλαθοσφαιριστών μας, ώστε να έρθουν νέες επιτυχίες για την καλαθόσφαιρα και την Εθνική Κύπρου. Η αναμέτρηση θα μεταδίδεται τηλεοπτικά από την Cytavision.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ