aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΕθνική Κύπρου Μπάσκετ«Είναι δύο συνεχόμενα παιχνίδια ειδικών συνθηκών...»

«Είναι δύο συνεχόμενα παιχνίδια ειδικών συνθηκών…»

Στην κάμερα της ΚΟΚ μίλησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας, Λίνος Γαβριήλ. Ο Κύπριος τεχνικός εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επιστροφή του μαζί με την Εθνική και ανέφερε ότι η ομάδα θα είναι έτοιμοι να ανταποκριθεί στα δύο δύσκολα παιχνίδια που θα αγωνιστεί.

Αναλυτικά:

Ο Λίνος Γαβριήλ αρχικά ανέφερε: «Είναι πάντα ευχάριστο για να μαζευόμαστε με τα παιδιά. Προσωπικά για μένα φέτος είναι εντελώς διαφορετικό γιατί δουλεύω στο εξωτερικό, οπότε το να επιστρέψω και να βρεθώ ξανά με τους συνεργάτες μου με χαροποιεί ιδιαίτερα. Σε μικρό διάστημα έχουμε να δώσουμε δύο παιχνίδια και έτσι υπάρχουν ιδιαιτερότητες για την προετοιμασία. Έχουμε μια εβδομάδα για να προετοιμαστούμε για δύο παιχνίδια».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Η πρώτη μέρα πέρασε πολύ παραγωγικά, εισάγαμε κάποιες πληροφορίες για το πώς θα παίξουμε. Αυτό δεν είναι εύκολο γιατί έρχονται όλοι από διαφορετικές ομάδες και διαφορετικές φιλοσοφίες. Τα παιδιά ανταποκρίνεται και από την εμπειρία καταφέραμε να βάλουμε κάποια πράγματα σε επίθεση και άμυνα σαν αρχή. Θεωρώ ότι η Αυστρία μετά το σοκ που πέρασε στο παιχνίδι μας, είναι εθνική που έχει καλαθοσφαιριστές σε σπουδαίες ομάδες. Η Αγγλία έχασε το παιχνίδι με την Ελλάδα στον πόντο από ένα σουτ το Γιάννη Αθηναίου στο τέλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ