aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕθνική Κ16: «Οι παίκτριες μας δείχνουν αρκετή διάθεση»

Εθνική Κ16: «Οι παίκτριες μας δείχνουν αρκετή διάθεση»

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Τρία φιλικά θα δώσει αυτή την εβδομάδα η Εθνική μπάσκετ γυναικών Κ16. Μετά τις σκληρές προπονήσεις ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Μιχάλης Ματσεντίδης θα έχει την ευκαιρία να εξάγει τα πρώτα του συμπεράσματα.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα μας, συμμετέχει στον πρώτο όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2ης κατηγορίας, του οποίου τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στην Ορατέα της Ρουμανίας κατά το διάστημα 5 με 14 Αυγούστου.

«Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από τη μέχρι τώρα δουλειά που έχει γίνει. Οι παίκτριες μας δείχνουν αρκετή διάθεση παρά το σκληρό πρόγραμμα προπονήσεων που έχουν ακολουθήσει μέχρι τώρα. Όλες προσπαθούν να εξασφαλίσουν μία θέση στη σύνθεση που θα επιλεγεί για να ταξιδέψει στη Ρουμανία, για τα επίσημα παιχνίδια», δήλωσε ο κόουτς.

Και συνέχισε: «Όσον αφορά στο σημείο στο οποίο βρισκόμαστε τώρα, τα τρία παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε αυτές τις μέρες, θα αποτελέσουν την απαρχή της επόμενης φάσης στο όλο πλάνο προετοιμασίας και όλα αυτά μέχρι να φθάσουμε στο σημείο που θα πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι για να αντεπεξέλθουμε στις δύσκολες υποχρεώσεις που μας περιμένουν στη Ρουμανία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ