aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Εθνική Κ16: Ένα βήμα πριν από τον τελικό

Πανέτοιμη για τον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ16 είναι η Εθνική Κύπρου, που θα αντιμετωπίσει στις 18:15 Γιβραλτάρ. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετράει τέσσερα στα τέσσερα μέχρι στιγμής στην διοργάνωση, παραμένοντας αήττητη στη φάση των ομίλων.

Σε περίπτωση νίκης το συγκρότημα του Μιχάλη Μιχαήλ θα κερδίσει την πρόκριση του στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, o οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Ιουλίου στις 20:30 και θα αντιμετωπίσει την νικήτρια ομάδα από το ζευγάρι Μολδαβία-Αζερμπαϊτζάν.

Η είσοδος θα είναι ανοικτή για το φίλαθλο κοινό που θέλει να δει από κοντά την Εθνική μας ομάδα, στην μεγάλη προσπάθεια που θα καταβάλει για να κατακτήσει τον ευρωπαϊκό τίτλο. Η παρουσία του κόσμου θα είναι καταλυτική στην μεγάλη προσπάθεια που πραγματοποιούν οι νεαροί διεθνείς μας στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στο Γιβραλτάρ.

Επίσης, όσοι επιθυμούν μπορούν να αγοράσουν το παιχνίδι για να το παρακολουθήσουν μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της ΚΟΚ στο www.basketball.org.cy σε μία παραγωγή του Alfa Sports TV.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ