aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕθνική Κ-16: Η Εθνική Κύπρου κάνει πρεμιέρα

Εθνική Κ-16: Η Εθνική Κύπρου κάνει πρεμιέρα

Αρχίζει σήμερα στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλαθόσφαιρας Ανδρών Κ16, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 24 Ιουλίου. Η εθνική μας ομάδα κάνει πρεμιέρα με αντίπαλο την περσινή πρωταθλήτρια, στην ίδια κατηγορία, ομάδα του Σαν Μαρίνο.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος ν’ αρχίσει στις 18:30, ενώ στις 17:45 θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης της διοργάνωσης. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προετοιμάστηκε εντατικά τον τελευταίο χρόνο, για να είναι έτοιμο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, με ξεκάθαρο στόχο τη διάκριση, που θα φέρει και την άνοδο στην επόμενη κατηγορία.

Πέραν του αγώνα της Κύπρου και της τελετής έναρξης, η πρώτη ημέρα της διοργάνωσης θα περιλαμβάνει τρεις ακόμα αναμετρήσεις. Το πρώτο παιχνίδι θα είναι μεταξύ των ομάδων Μολδαβίας και Αλβανίας στις 13:45, ενώ στις 16:00 θα αρχίσει ο αγώνας των Ανδόρρας και Αρμενίας. Έπειτα στις 18:30 η Κύπρος θα κοντραριστεί με το Σαν Μαρίνο, ενώ ο τελευταίος αγώνας της ημέρας θα αρχίσει στις 20:45 και θα είναι μεταξύ των χωρών Ουαλίας και Αζερμπαϊτζάν.

Μήνυμα προς τον φίλαθλο κόσμο του κυπριακού μπάσκετ και προς τα μέλη της Εθνικής Ανδρών Κ16 έστειλε ο Παναγιώτης Τρισόκκας, μέσα από την κάμερα της ΚΟΚ. Ο αρχηγός της Εθνικής Ανδρών τόνισε στις δηλώσεις του πως τόσο ο ίδιος όσο και τα υπόλοιπα μέλη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα είναι στο πλευρό των νεαρών διεθνών μας και θα τους στηρίξουν για να μπορέσουν να πετύχουν τους στόχους τους.

«Θα ήθελα να απευθυνθώ σε αυτά τα παιδιά, ως αρχηγός της Εθνικής Ανδρών εκ μέρους όλων των διεθνών και όσων ασχολούνται με την καλαθόσφαιρα. Εμείς είμαστε δίπλα σας. Στηρίζουμε τον Κύπριο καλαθοσφαιριστή και ειδικά εσάς που είσαστε το μέλλον της κυπριακής καλαθόσφαιρας. Και περιμένουμε από εσάς τα καλύτερα. Άλλωστε η πρόεδρος και ο προπονητής έχουνε θέσει τους στόχους και εμείς να ξέρετε πως είμαστε μαζί σας. Όποια βοήθεια χρειάζεστε, θα είμαστε παρόντες. Κάνετε αυτό που πρέπει για να κατακτήσετε την πρώτη θέση. Καλή επιτυχία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ