aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Εθνική: Η αρχή των καθοριστικών τεστ!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Ανοίγει σήμερα τις πύλες του το διεθνές τουρνουά που διοργανώνει η ΚΟΚ, στο πλαίσιο της μεγάλης προσπάθειας της να βοηθήσει όσο πιο πολύ γίνεται την Εθνική ανδρών καλαθόσφαιρας στην προετοιμασία της ενόψει των επίσημων αγώνων για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017, που θα αρχίσουν στις 31 Αυγούστου και θα ολοκληρωθούν στις 17 Σεπτεμβρίου.

Όσον αφορά το τουρνουά, σε αυτό προσκλήθηκαν και συμμετάσχουν τρεις Εθνικές ομάδες, μαζί με τη δική μας. Πρόκειται για τα συγκροτήματα της Αλβανίας, της Εσθονίας και του Κατάρ, με όλους τους αγώνες (που θα ολοκληρωθούν την Κυριακή) να διεξάγονται στην αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία». Η είσοδος είναι ελεύθερη για το φίλαθλο κοινό που επιθυμεί να παρακολουθήσει από κοντά τα φιλικά παιχνίδια της ομάδα μας.

Σήμερα (17:00) θα διεξαχθεί το πρώτο παιχνίδι, στο οποίο η Κύπος θα αντιμετωπίσει την Αλβανία, όπου προπονητής της είναι ο Αντώνης Κωνσταντινίδης. Ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Παναγιώτης Γιανναράς θα έχει την πρώτη ευκαιρία να εξαγάγει αρκετά συμπεράσματα σχετικά με τον βαθμό ετοιμότητας των διεθνών μας.

Σχετικά με το τουρνουά, είχαμε μια σύντομη συνομιλία με τον Παναγιώτη Γιανναρά, ο οποίος μας ανέφερε τα εξής: «Είναι το πρώτο παιχνίδι μέσα από τη σειρά των αγώνων που θα δώσουμε και περιμένουμε να δούμε από τους παίκτες μας τον βαθμό ετοιμότητας τους, αλλά και κάποια πράγματα που αφορούν τον τομέα του μονταρίσματος». Στις 19:30 θα αρχίσει η αναμέτρηση ανάμεσα στις ομάδες της Εσθονίας και του Κατάρ, που θα είναι οι προσεχείς μας αντίπαλοι κατά το τουρνουά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ