aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕθνική Γυναικών: Το νερό μπήκε στο αυλάκι…

Εθνική Γυναικών: Το νερό μπήκε στο αυλάκι…

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε, που είχαμε προβεί στην αποκάλυψη ότι η Εθνική Γυναικών, βρίσκεται στο δρόμο της επαναδραστηριοποίησης. Και τώρα ήρθε η επιβεβαίωση μέσω μίας ανακοίνωσης, σύμφωνα με την οποία ζητείται προπονητής για την Εθνική ομάδα.

Αυτό βέβαια αρκεί και περισσεύει για το που βρίσκεται το συγκεκριμένο ζήτημα, τη στιγμή που αυτή η Εθνική, είχε αδρανοποιηθεί καθώς δεν κατάφερε να ξεφύγει από την κατηφόρα που είχε πάρει το άθλημα

Πρόκειται, λοιπόν για μία άκρως ενδιαφέρουσα, όσο και ευχάριστη εξέλιξη, όχι μόνο για τα κορίτσια μας, αλλά και για τους φίλους του αθλήματος γενικότερα. Η επόμενη διεθνής διοργάνωση, στην οποία θα μπορούσε να λάβει μέρος η Εθνική Γυναικών, είναι οι επόμενοι ΑΜΚΕ που θα διεξαχθούν στο Σαν Μαρίνο (30/05/2017-06/06/2017).

Επομένως, από τη στιγμή που θα βρεθεί και θα επιλεγεί ο καθοδηγητής στην Εθνική ομάδα των Γυναικών, η επόμενη πάσα θα πάει στους αρμόδιους οργανισμούς που αποφασίζουν για τα αθλήματα στα οποία μετέχει η χώρα μας στους εκάστοτε αγώνες των ΑΜΚΕ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ