aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕθνική Γυναικών Κ-16: Τη Δευτέρα αρχίζει προετοιμασία

Εθνική Γυναικών Κ-16: Τη Δευτέρα αρχίζει προετοιμασία

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Τη Δευτέρα αρχίζει η προετοιμασία για την Εθνική Γυναικών κάτω των 16 χρόνων ενόψει των διεθνών της υποχρεώσεων, που εντάσσονται στο πλαίσιο του πρώτου ομίλου για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2ης κατηγορίας.

Η ομάδα μας θα αγωνισθεί στον ίδιο όμιλο, μαζί με τα αντίστοιχα συγκροτήματα της Αυστρίας, της Σλοβενίας, του Ισραήλ, της Εσθονίας και της Ολλανδίας. Οι δε αγώνες του ομίλου θα διεξαχθούν στη ρουμανική πόλη, Ορατέα, από τις 5 μέχρι τις 14 Αυγούστου.

Το μειονέκτημα για τα νεαρά μας κορίτσια, είναι το γεγονός ότι τους λείπουν οι παραστάσεις από τέτοια παιχνίδια, γεγονός που αυτόματα καθιστά την προσπάθεια τους ως πάρα πολύ δύσκολη. Καλύτερα, όμω,ς τα λέει, ο καθ’ ύλη αρμόδιος, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μιχάλης Ματσεντίδης.

«Το γεγονός ότι οι παίκτριες μας δεν έχουν παραστάσεις, είναι κάτι που δυσκολεύει αφάνταστα την όλη προσπάθεια που θα κάνουμε. Πόσω μάλλον όταν αυτό θα πρέπει να γίνει, απέναντι σε παραδοσιακές δυνάμεις της ευρωπαϊκής γυναικείας καλαθόσφαιρας», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ωστόσο, βασιζόμενοι στο ταλέντο μας, αλλά και στη σκληρή δουλειά που θα κάνουμε, κατά την προετοιμασία, πιστεύω ότι θα είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε το ότι καλύτερο δυνατό, ταυτόχρονα με το που οι παίκτριες μας θα αποκτήσουν και κάποιες πολύτιμες εμπειρίες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ