aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕθνική Γυναικών Κ-16: Σε εντατικούς ρυθμούς από την αρχή

Εθνική Γυναικών Κ-16: Σε εντατικούς ρυθμούς από την αρχή

Επειδή ο χρόνος δεν είναι αρκετός, οι κοπέλες μας… έπεσαν από την αρχή με τα μούτρα στους ρυθμούς της προετοιμασίας τους, ενόψει των επικείμενων διεθνών τους υποχρεώσεων.

Για την Εθνική Γυναικών Κ-16, ο λόγος, και τις αναμετρήσεις που θα δώσει στην Ορατέα της Ρουμανίας από τις 5 ως τις 14 Αυγούστου, στο πλαίσιο του πρώτου ομίλου για τη 2η κατηγορία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Μιχάλη Ματσεντίδη έχουν κληθεί 17 κοπέλες που από την πρώτη μέρα δίνουν το παρών και το ευχάριστο, είναι ότι όλες, δείχνουν διάθεση για σκληρή δουλειά. Στόχους τους, φυσικά, να κερδίσουν μία θέση στη 12αδα.

«Το γεγονός ότι τα κορίτσια δουλεύουν σκληρά, είναι κάτι που προκαλεί έναν… ευχάριστο πονοκέφαλο. Διότι θα μας δυσκολέψει όταν θα έλθει η στιγμή για την τελική επιλογή. Ταυτόχρονα όμως, αυτό είναι κάτι που μας κάνει και αισιόδοξους για την προσπάθεια που θα κάνουμε στη Ρουμανία», δήλωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός.

Πάντως, όσο και αν θα είναι δύσκολη η τελική επιλογή, θα πρέπει να «κοπούν» δύο κορίτσια και να απομείνουν 15, για τη συνέχεια της προετοιμασίας. Κάτι που θα γίνει στις αρχές της επόμενης βδομάδας.

Τέλος, ο Μιχάλης Ματσεντίδης συλλέγει στοιχεία και πληροφορίες για τις αντιπάλους μας. Να θυμίσουμε ότι πρόκειται για την Ολλανδία, το Ισραήλ, την Εσθονία, την Αυστρία και τη Σλοβενίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ