aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕθνική Ενόπλων: Ετοιμάζεται να… επιστρατευθεί ξανά!

Εθνική Ενόπλων: Ετοιμάζεται να… επιστρατευθεί ξανά!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Στο δρόμο της επαναδραστηριοποίησης της Εθνικής ομάδας καλαθόσφαιρας στους ενόπλους, βρίσκεται η ΚΟΚ! Αυτό μας επιβεβαίωσε σε συνομιλία που είχαμε, ο ίδιος ο πρόεδρος της καλαθοσφαιρικής μας αρχής, Λούης Δημητρίου!

Συγκεκριμένα, μας ανέφερε ότι η ΚΟΚ είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με το αρμόδιο υπουργείο, που είναι φυσικά, το Υπουργείο Αμύνης. Κάνοντας ένα ακόμη βήμα όσον αφορά αυτήν την αποκάλυψη, ο Δημητρίου πρόσθεσε ότι το ζήτημα θα τεθεί ενώπιον του διοικητικού συμβουλίου της ΚΟΚ, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα (ίσως αυτό να γίνει, την ερχόμενη Τετάρτη), ούτος ώστε αυτό το θέμα, να τελειώνει με θετικό βέβαια τρόπο.

Κάπου εδώ όμως, θα πρέπει να ανοίξουμε ένα όχι και τόσο αρεστό γεγονός, που είχε να κάνει με την αδρανοποίηση της Εθνικής Ενόπλων καλαθόσφαιρας πριν από κάποια χρόνια, καθώς ούτε και αυτή δεν είχε καταφέρει να… ξεφύγει από την κατιούσα που πήρε το άθλημα.

Όπως και να έχει. Βάσει των προαναφερθέντων, η επαναδραστηριοποίηση της Εθνικής Ενόπλων, είναι θέμα χρόνου να γίνει γεγονός. Αυτό, θα αποτελέσει ένα ακόμη εφαλτήριο για τους καλαθοσφαιριστές που είναι ενταγμένοι σε αυτές τις δημόσιες υπηρεσίες, να πιάνουν στα χέρια τους, την πορτοκαλιά μπάλα. Βέβαια αυτό, θα είναι το λιγότερο, διότι υπάρχουν και οι διεθνείς διοργανώσεις, μέσω των οποίων θα έχουν την ευκαιρία να χαρίσουν διακρίσεις στο άθλημα και δη, στον Κυπριακό αθλητισμό!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ