aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕθνική Ανδρών: Στην Ρουμανία για προετοιμασία

Εθνική Ανδρών: Στην Ρουμανία για προετοιμασία

Από το πρωί της Τετάρτης (3 Αυγούστου) η Εθνική Ανδρών βρίσκεται στην Ρουμανία για τουρνουά προετοιμασίας, ενόψει των αγώνων για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017 που ξεκινάνε στις 31 Αυγούστου.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πραγματοποιήσει ένα μικρό στάδιο προετοιμασίας, δίνοντας δύο δυνατά φιλικά παιχνίδια κόντρα στην αντίστοιχη Εθνική της Ρουμανίας, τα οποία θα πραγματοποιηθούν  την Παρασκευή (5/8) και Σάββατο (6/8).

Μία ημέρα μετά τον δεύτερο φιλικό αγώνα η Εθνική μας ομάδα θα επιστρέψει στην Κύπρο για να συνεχίσει την προετοιμασία της, ενώ από τις 19 μέχρι τις 25 Αυγούστου θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια που θα πραγματοποιηθούν στη Λευκωσία.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

19 Αυγούστου: Κύπρος – Αλβανία

20 Αυγούστου: Κύπρος – Κατάρ

21 Αυγούστου: Κύπρος – Εσθονία

Οι επίσημες υποχρεώσεις της Εθνικής μας ομάδας για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017 θα αρχίσουν στις 31 Αυγούστου. Για τρεις βδομάδες το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα δώσει συνολικά έξι αγώνες, στην μεγάλη προσπάθεια του για διάκριση.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

31 Αυγούστου: Βέλγιο – Κύπρος

3 Σεπτεμβρίου: Κύπρος – Ισλανδία

7 Σεπτεμβρίου: Ελβετία – Κύπρος

10 Σεπτεμβρίου: Κύπρος – Βέλγιο

14 Σεπτεμβρίου: Ισλανδία – Κύπρος

17 Σεπτεμβρίου: Κύπρος – Ελβετία

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ