aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕθνική Ανδρών Κ-16: Τα αισιόδοξα μηνύματα από την Αλβανία!

Εθνική Ανδρών Κ-16: Τα αισιόδοξα μηνύματα από την Αλβανία!

TOY MAΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Η Εθνική ομάδα των Ανδρών κάτω των 16, δεν έφερε στις αποσκευές της επιστροφής από την Αλβανία, μόνο τα τέσσερα ροζ φύλλα αγώνων, έστω και φιλικού χαρακτήρα, από τη συγκεκριμένη χώρα. Το πιο σημαντικό, που… αποθηκεύτηκε σε αυτές, ήταν τα αισιόδοξα μηνύματα, τόσο για την καθαυτό προσπάθεια που αναμένει τους νεαρούς μας, όσο και για το ίδιο το άθλημα.

Τα αποτελέσματα είναι φυσικά, το τελευταίο πράγμα που μετρά στα φιλικά παιχνίδια. Το πιο σημαντικό, είναι η διαδικασία μονταρίσματος και οι αποδείξεις της δουλειάς που γίνεται! Όσον αφορά λοιπόν στους νεαρούς μας, φαίνεται ότι γίνεται μια πολύ καλή δουλειά, με τους αυριανούς μας άσους, να… πιάνουν το μήνυμα, ότι από τις δικές τους ικανότητες θα κριθεί το μέλλον της καλαθόσφαιρας στην Κύπρο και αυτές οι ικανότητες, φαίνεται ότι δεν είναι λίγες!

Αυτό, είναι ένα γενικότερο ζήτημα. Υπάρχει, όμως, και ο καθαυτό στόχος. Η άνοδος στη 2η κατηγορία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, στόχος που θα κριθεί… εντός έδρας. Δηλαδή στους αγώνες του ομίλου όπου μετέχει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που θα γίνουν στην Κύπρο. Στόχος η πρωτιά και η άνοδος στη 2η κατηγορία.

Ο Χάρης Νικολάου, πρόεδρος της επιτροπής Εθνικών ομάδων (παρών στην Αλβανία) αναφέρει τα εξής, τόσο για τα αποτελέσματα, όσο και για το στόχο των νεαρών μας διεθνών: «Σίγουρα τα αποτελέσματα, αλλά κυρίως οι εμφανίσεις αποτελούν έναν πολύ καλό οιωνό, ενόψει των επίσημων μας υποχρεώσεων. Αποδείχθηκε ότι γίνεται μια πολύ καλή δουλειά στην ομάδα, μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα. Όλα αυτά μαζί, είναι δεδομένα που ανεβάζουν τη ψυχολογία της ομάδας μας και πλέον μας κάνουν πιο πολύ να πιστεύουμε ότι κατά τους επίσημους αγώνες, ο στόχος ανόδου στη 2η κατηγορία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, θα επιτευχθεί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ