aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕθνική Ανδρών: Έτοιμο το πλάνο προετοιμασίας (18 Ιουλίου η έναρξη)

Εθνική Ανδρών: Έτοιμο το πλάνο προετοιμασίας (18 Ιουλίου η έναρξη)

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Ως γνωστόν, έγινε πριν από λίγες μέρες μια πρώτη συνάντηση ανάμεσα στους αρμόδιους παράγοντες της καλαθοσφαιρικής Ομοσπονδίας, την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες, όσον αφορά το πλάνο προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος των Ανδρών.

Πλάνο προετοιμασίας που έχει να κάνει με τη συμμετοχή της ομάδας μας στον πρώτο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί το 2017. Αυτό, έχει κοινοποιηθεί προς τους παίκτες και έχει ως ακολούθως:

Στις 18 Ιουλίου, θα έχουμε την έναρξη της προετοιμασίας. Το πρώτο στάδιο θα γίνει στην Κύπρο και μετά από αυτό, το συγκρότημα μας, θα μεταβεί στη Ρουμανία (3 Αυγούστου η μετάβαση) για να δώσει δυο φιλικές αναμετρήσεις. Με την επιστροφή από τη Βαλκανική χώρα, θα γίνει και μια πρώτη επιλογή παικτών, οι οποίοι θα συνεχίσουν να μετέχουν στην προετοιμασία.

Τα φιλικά της Ρουμανίας, θα είναι και η απαρχή του μονταρίσματος. Αυτό όμως, θα συνεχισθεί σε εντονότερους ρυθμούς, με την επάνοδο στα πάτρια εδάφη. Διότι, η συνέχεια θα περιλαμβάνει πέντε ακόμα φιλικούς αγώνες και μέσω αυτών (και των προπονήσεων φυσικά) θα γίνει και η τελική επιλογή της αποστολής που θα αγωνισθεί στα επίσημα παιχνίδια.

Θυμίζουμε ότι οι αντίπαλοι της ομάδας μας, θα είναι οι Εθνικές ομάδες της Ελβετίας, του Βελγίου και της Ισλανδίας. Για τις τρεις αυτές ομάδες, η συλλογή πληροφοριών και στοιχείων, είναι… αδιάκοπη από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Παναγιώτη Γιανναρά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ