aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕθνική Ανδρών: Ετοιμάζεται για τα φιλικά

Εθνική Ανδρών: Ετοιμάζεται για τα φιλικά

Την πρώτη της προπόνηση πραγματοποίησε την Τετάρτη 3 Αυγούστου σε ρουμανικό έδαφος η Εθνική Ανδρών, η οποία ταξίδεψε την ίδια ημέρα ώστε να πραγματοποιήσει ένα μικρό στάδιο προετοιμασίας και να δώσει δύο δυνατά φιλικά κόντρα στην Εθνική Ανδρών της Ρουμανίας.

Το συγκρότημα του Παναγιώτη Γιανναρά θα συνεχίσει με διπλές προπονήσεις και σήμερα (5/8) ενώ αύριο και μεθαύριο θα πραγματοποιηθούν τα δύο φιλικά παιχνίδια.

Θα είναι ένα πρώτο δυνατό τεστ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που θα δώσει την ευκαιρία στο προπονητικό τιμ να έχει ένα πρώτο δείγμα γραφής της «νέας» Εθνικής Ανδρών, η οποία προετοιμάζεται για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017.

Ο πρώτος επίσημος αγώνας της Εθνικής μας θα πραγματοποιηθεί στις 31 Αυγούστου, ενώ ο τελευταίος θα είναι στις 17 Σεπτεμβρίου. Τρία από τα έξι παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν στην Λευκωσία.

Παράλληλα οι φίλοι της καλαθόσφαιρας και της Εθνικής μας ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τρία φιλικά παιχνίδια από κοντά, τα οποία θα διεξαχθούν στις 19, 20 και 21 Αυγούστου στην Λευκωσία κόντρα σε Αλβανία, Κατάρ και Εσθονία αντίστοιχα.

Για την προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών στην Ρουμανία μίλησε στην ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ο Πρόεδρος των Εθνικών Ομάδων, Χάρης Νικολάου, ο οποίος ανέφερε: «Η πρώτη προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας πήγε πάρα πολύ καλά. Παρά το πολύ κουραστικό ταξίδι που είχαμε, οι καλαθοσφαιριστές μας είχανε τρομερή ενέργεια. Το κλίμα που υπάρχει ανάμεσα στα παιδιά είναι εξαιρετικό.

Άπαντες δείχνουν τρομερή διάθεση και όρεξη για δουλειά. Πιστεύω πως η Εθνική Ανδρών μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα. Με την βοήθεια του κόσμου μας, είμαι σίγουρος πως θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε και τα τρία παιχνίδια στην έδρα μας για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ