aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕθνική Ανδρών: «Είμαστε σε καλό δρόμο» (δηλώσεις Γιανναρά)

Εθνική Ανδρών: «Είμαστε σε καλό δρόμο» (δηλώσεις Γιανναρά)

TOY ΜΑΡΙΟY ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Μετά από τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας που έδωσε πρόσφατα στη Ρουμανία, η Εθνική ομάδα Ανδρών στην καλαθόσφαιρα, είναι έτοιμη για τα τρία νέα σημαντικά τεστ, που θα διεξαχθούν κατά το προσεχές τριήμερο (Παρασκευή – Κυριακή). Πρόκειται για το διεθνές τουρνουά που διοργανώνει η ΚΟΚ με τη συμμετοχή της δικής μας Εθνικής, μαζί με τα αντίστοιχα συγκροτήματα της Αλβανίας, της Εσθονίας και του Κατάρ.

Όσον αφορά στα παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα μας, θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την Αλβανία, το Κατάρ και την Εσθονία. Αυτονόητο βέβαια, είναι ότι ο ομοσπονδιακός μας προπονητής Παναγιώτης Γιανναράς θα εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα για το αγωνιστικό επίπεδο της Εθνικής μας, ενόψει του γεγονότος ότι η ημερομηνία έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων, ζυγώνει με την πάροδο των ημερών.

Κάπου εδώ, να θυμίσουμε (για μια ακόμα φορά) ότι η Εθνική μας μετέχει στον πρώτο όμιλο για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2017. Στον όμιλο, κληρώθηκε για να αντιμετωπίσει τις ομάδες του Βελγίου, της Ελβετίας και της Ισλανδίας.

Όσον αφορά τα της προετοιμασίας, του κλίματος, αλλά και για τα τρία δυνατά τεστ, ο Παναγιώτης Γιανναράς μας ανέφερε τα ακόλουθα: «Βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο, κάτι που δεν έχει να κάνει μόνο με τη διάθεση για σκληρή δουλειά και προσφορά που δείχνουν όλοι οι παίκτες που κλήθηκαν στην ομάδα. Έχει να κάνει και με το θαυμάσιο κλίμα που επικρατεί σε αυτήν, από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Όλα αυτά μαζί, μας κάνουν αρκετά αισιόδοξους. Τώρα, έχουμε μπροστά μας τρία δυνατά φιλικά παιχνίδια, στο πλαίσιο του τουρνουά που διοργανώνει η ΚΟΚ, που κατάφερε να φέρει αυτές τις ομάδες, για να βοηθήσει στην όλη προετοιμασία! Σίγουρα θα βγουν πολλά συμπεράσματα μέσα από τα παιχνίδια αυτά, που θα μας χρησιμεύσουν σε μεγάλο βαθμό, ενόψει της συνέχειας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ