aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕθνική Ανδρών: «Μπορεί να πετύχει παρά τις ελλείψεις» (δηλώσεις Μιχαήλ)

Εθνική Ανδρών: «Μπορεί να πετύχει παρά τις ελλείψεις» (δηλώσεις Μιχαήλ)

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Ο προπονητής της Εθνικής Κύπρου Κ-16 Μιχάλης Μιχαήλ, έβαλε έντονα τη σφραγίδα του στην πρόσφατη επιτυχία των νεαρών διεθνών μας με την άνοδο του προαναφερθέντος Ομοσπονδιακού συγκροτήματος στη 2η κατηγορία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος!

Ασφαλώς, πλέον, όλοι ευχόμαστε να πετύχει και ο Παναγιώτης Γιανναράς, ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών για την οποία ο πήχης μπήκε πολύ ψηλά όσον αφορά στην προσπάθεια που θα κάνει στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Συνομιλήσαμε με τον Μιχαήλ, ώστε να μεταφέρει μέσω του «Goal» τις δικές του εκτιμήσεις για την Εθνική των Ανδρών: «Για μένα, το μεγάλο πρόβλημα αυτής της Εθνικής, είναι τα κενά που υπάρχουν, όσον αφορά τον τομέα της επαρκούς αναπλήρωσης λύσεων. Εκτός από αυτό, είναι σημαντικό το ότι υπάρχουν κάποιες σοβαρές ελλείψεις, όπως αυτή του Γιώργου Παλάλα. Αυτό όμως που πιστεύω, είναι ότι παρά τα προβλήματα αυτά, η Εθνική μας ομάδα, θα μπορέσει να καταφέρει σπουδαία πράγματα κατά τα επίσημα παιχνίδια, κάτι που θα οφείλεται στο πολύ καλό κλίμα που υπάρχει σε αυτήν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ