aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕθνική Ανδρών: «Μπορεί για σπουδαία πράγματα» (δηλώσεις Παλάλα)

Εθνική Ανδρών: «Μπορεί για σπουδαία πράγματα» (δηλώσεις Παλάλα)

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών Κύπρου στην καλαθόσφαιρα διανύει την τρίτη της εβδομάδα και αυτό που πολλοί θα πρόσεξαν, είναι πως ο Γιώργος Παλάλας λάμπει… διά της απουσίας του, αφού δεν κλήθηκε.

Παρόλα αυτά, ο διεθνής πόιντ-γκαρντ, στηρίζει με διάφορους άλλους τρόπους τους συναθλητές του σε μιαν ομάδα στην οποία έχει προσφέρει ουκ ολίγα, με ένα σωρό συμμετοχές σε αυτήν και πάντα έδινε το παρών του, ακόμη και σε δύσκολες προσωπικές του στιγμές.

Επικοινωνήσαμε με τον ίδιο και μας ανέφερε τα ακόλουθα σχετικά με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα:  «Εννοείται ότι είμαι δίπλα στην Εθνική μας ομάδα. Άλλωστε αυτό, το θεωρώ στοιχειώδες, δηλαδή ότι όλοι πρέπει να στηρίζουν την ομάδα με το εθνόσημο. Πέραν τούτου, η Εθνική πρέπει να αποτελεί τον υπέρτατο στόχο ενός παίκτη. Νοιώθω υπερήφανος που αγωνίστηκα τόσες φορές με την Εθνική. Τη φορά αυτή, δεν θα είμαι μέσα στο γήπεδο. Θα είμαι έξω από αυτό, αλλά πάντα δίπλα στην ομάδα και στη δύσκολη προσπάθεια που την περιμένει. Πιστεύω όμως ότι αυτή η ομάδα μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα, στις υποχρεώσεις που την περιμένουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ