aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΕθνική Κύπρου ΜπάσκετΕθνική Ανδρών Μπάσκετ: Αποφασισμένη για το «διπλό»

Εθνική Ανδρών Μπάσκετ: Αποφασισμένη για το «διπλό»

Την ήττα από τη Λευκορωσία θέλει να αφήσει πίσω της η Εθνική Ανδρών μπάσκετ, η οποία αντιμετωπίζει σήμερα την Αλβανία (18:00) για τη 2η αγωνιστική της α’ προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Οι διεθνείς μας δέχθηκαν ηχηρό χαστούκι από τους Λευκορώσους, ωστόσο δούλεψαν σκληρά στις μέρες που μεσολάβησαν και είναι αποφασισμένοι να παλέψουν κάθε δευτερόλεπτο στον αγώνα με τους Αλβανούς. Ο Λίνος Γαβριήλ και οι συνεργάτες του (Γρηγορίου, Ματσεντίδης) ανέλυσαν το πλάνο που θα ακολουθήσει η ομάδα και πιστεύουν στις δυνατότητες των καλαθοσφαιριστών τους. Αυτό που απομένει είναι να διαφανεί στο γήπεδο κατά πόσο η Εθνική μπορεί να κτυπήσει τον αγώνα.

Αναλυτικά η αποστολή: Γιάννης Γιανναράς (ΑΠΟΕΛ), Γιώργος Θεοχαρίδης (Κεραυνός), Ιάκωβος Παντελή (Πετρολίνα ΑΕΚ), Κρίστοφερ Ραζής (Ρέθυμνο), Μιχάλης Κουμής (Πετρολίνα ΑΕΚ), Νίκος Στυλιανού (Κεραυνός), Παναγιώτης Μάρκου (Ομόνοια), Ραφαήλ Ελευθερίου (Απόλλων), Ροβέρτος Μαντοβάνης (Πετρολίνα ΑΕΚ), Σάιμον Μιχαήλ (Κεραυνός), Στέφανος Ηλιάδης (Απόλλων), Χρίστος Λοϊζίδης (ΑΠΟΕΛ).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Λευκορωσία 97-41 2
2. Πορτογαλία 70-62 2
3. Αλβανία 62-70 1
4. Κύπρος 41-97 1

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ