aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΕθνική Κύπρου ΜπάσκετΕθνική Ανδρών: Από Ελλάδα ο διάδοχος Γιανναρά;

Εθνική Ανδρών: Από Ελλάδα ο διάδοχος Γιανναρά;

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Από την Ελλάδα, αναμένεται ότι θα προέρχεται ο προπονητής, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Παναγιώτη Γιανναρά στον πάγκο της Εθνικής ομάδας Ανδρών. Αυτό αναφέρουν συγκεκριμένες μας πληροφορίες και επιπρόσθετα να αναφέρουμε ότι την ερχόμενη βδομάδα, αναμένεται να μεταβεί άνθρωπος της ΚΟΚ στην Ελλάδα για επαφές. Πάντως οι ίδιες πληροφορίες μας, αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να υπάρξει άλλη επιλογή, αλλά το πλέον πιθανότερο, είναι όπως αυτή, να προέρχεται από την Ελλάδα.

Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος της ΚΟΚ, Λούης Δημητρίου έκανε κάποιες δηλώσεις για την αποχώρηση του Παναγιώτη Γιανναρά, αναφέροντας τα ακόλουθα: «Είναι με λύπη που έγινε αποδεκτή η παραίτηση του Παναγιώτη Γιανναρά, καθώς το έργο του κρίνεται επιτυχημένο. Αυτό που έχω να πω, είναι ότι οι πόρτες του Εθνικού μας συγκροτήματος, θα είναι ανοικτές για τον Παναγιώτη, τον οποίο ευχαριστούμε για τα όσα έχει προσφέρει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα».

Μιλήσαμε και με τον Παναγιώτη Γιανναρά, ο οποίος μας ανέφερε: «Ήταν μια επιτυχημένη πορεία, η εμπειρία μου στην Εθνική ομάδα. Ωστόσο, λόγω των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων στο Κατάρ, δεν μπορούσα να έκανα αλλιώς. Πιστεύω ότι εγώ και οι συνεργάτες μου, είχαμε και άλλα να προσφέρουμε σε αυτήν την ομάδα, στην οποία εύχομαι τα καλύτερα στο μέλλον. Χωρίσαμε σα φίλοι και όποτε με χρειαστεί αυτή η ομάδα, θα είμαι δίπλα της για να βοηθήσω όπως μπορώ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ