aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕθνικές ομάδες: Σε ρυθμούς προετοιμασίας

Εθνικές ομάδες: Σε ρυθμούς προετοιμασίας

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Συνεχίζονται οι προπονήσεις για τις τρεις «μικρές» Εθνικές μας ομάδες ενόψει των επικείμενων διεθνών τους υποχρεώσεων. Πρόκειται για τις ανδρικές ομάδες κάτω των 18 και κάτω των 16 χρόνων, όπως και για την ομάδα γυναικών κάτω των 16 χρόνων.

Θυμίζουμε ότι οι αρμόδιοι Ομοσπονδιακοί προπονητές σε αυτές τις ομάδες, είναι οι Μάριος Αργυρού (ομάδα Ανδρών κάτω των 18), Μιχάλης Μιχαήλ (ομάδα Ανδρών κάτω των 16) και Μιχάλης Ματσεντίδης (ομάδα Γυναικών κάτω των 16).

Για την Εθνική Ανδρών κάτω των 16 χρόνων, να αναφέρουμε ότι έχει οριστικοποιηθεί η μετάβαση της στην Αλβανία, κάτι που θα πραγματοποιηθεί στις 28 του μήνα. Εκεί, θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια μέσα από τα οποία ο Μιχάλης Μιχαήλ θα εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα όσον αφορά τη διαδικασία μονταρίσματος της ομάδας μας.

Δράση, όμως, θα υπάρξει σύντομα και για την Εθνική ομάδα των Ανδρών. Μετά την πρώτη συνάντηση ανάμεσα σε αρμόδιους, τεχνική ηγεσία και παίκτες, όπου έχει γνωστοποιηθεί το πρόγραμμα προετοιμασίας, καθώς και το αντίστοιχο των αγώνων που θα δώσει η ομάδα μας.

Στις 3 Αυγούστου, η ομάδα μας θα μεταβεί στη Ρουμανία όπου θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια. Όμως το μοντάρισμα δεν θα τελειώσει εκεί. Αυτό καθώς, η ΚΟΚ θα διοργανώσει τουρνουά με τη συμμετοχή της Εθνικής μας και άλλων τριών ομάδων. Συγκεκριμένα στις 19 Αυγούστου, θα αρχίσει το τουρνουά με τις συμμετοχές των ομάδων της Αλβανίας (προπονητής, ο Αντώνης Κωνσταντινίδης), Εσθονίας και Κατάρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ