aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΕΘΑ: Το πηδάλιο στο Γιώργο Μπιτζάνη!

TOY MAΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Όχι μόνο θα κατέλθει τελικά στο ερχόμενο πρωτάθλημα η ΕΘΑ, αλλά έκλεισε και τον προπονητή που θα την καθοδηγήσει σε αυτό! Πρόκειται για το Γιώργο Μπιτζάνη, που κατάγεται από την Ελλάδα και που μέχρι πρόσφατα, ήταν ο βοηθός του Βασίλη Φραγκιά στην Εθνική ομάδα του Κατάρ. Μάλιστα, είχε έλθει και μαζί του στο περσινό διεθνές τουρνουά Εθνικών ομάδων που είχε διοργανώσει η ΚΟΚ στο “Τ. Παπαδόπουλος-Ελευθερία”.

Η πληροφόρηση που έχουμε για το νέο τεχνικό των κιτρινόμαυρων από την Έγκωμη, περιέχει αρκετά θετικά στοιχεία, όπως είναι η σκληρή δουλειά και η πειθαρχία που απαιτεί από τους παίκτες του, ενώ είναι και αρκετά εργατικός.

Φαίνεται ότι αυτά τα στοιχεία είχαν υπόψη στην ΕΘΑ και προχώρησαν στην επιλογή του. Χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ομάδας κ. Πανίκος Κωνσταντίνου μας ανέφερε για τον εξ` Ελλάδος προπονητή:

“Πιστεύουμε ότι έχουμε κάνει την καλύτερη επιλογή. Ο κ. Μπιτζάνης είναι ένας νέος τεχνικός, με αρκετή όρεξη για δουλειά και είμαστε πεπεισμένοι ότι η παρουσία του στην ομάδα μας θα είναι επιτυχημένη”.

Με την επιλογή του Γιώργου Μπιτζάνη, ενεργοποιείται και ο προγραμματισμός στην ΕΘΑ. Τη στιγμή που υπάρχουν επαφές με Κύπριους παίκτες, ο σχεδιασμός προνοεί την απόκτηση πέντε ξένων παικτών, δηλαδή όσους δικαιούται να έχει κάποια ομάδα στο ερχόμενο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ