aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΕΘΑ: Τίμησαν την μνήμη του Νεόφυτου Χανδριώτη

Το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στο Λευκόθεο, η οικογένεια της ΕΘΑ και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας τίμησαν για μια ακόμα φορά τον Νεόφυτο Χανδριώτη.

Σε μια σεμνή τελετή διάρκειας 15 λεπτών στο ημίχρονο του φιλικού αγώνα μεταξύ συμπαικτών του Νεόφυτου στην ΕΘΑ και συμπαικτών του στην Εθνική Ενόπλων, το Λευκόθεο σείστηκε από το παρατεταμένο χειροκρότημά των φίλων της καλαθόσφαιρας που βρέθηκαν στο γήπεδο για να τιμήσουν τον Νεόφυτο Χανδριώτη, ένα χρόνο από το θάνατό του.

Το μικρό βίντεο και τα τραγούδια για τον Νεόφυτο μας συγκίνησαν όλους για μια ακόμα φορά και επιβεβαίωσαν στο μυαλό μας την εικόνα που πρέπει να κρατήσουμε από αυτόν τον αθλητή – πρωταθλητή, υπόδειγμα των κυπριακών γηπέδων.

«Η ΕΘΑ αποσύρει τη φανέλα με το νούμερο 16 από την ομάδα της και την τοποθετεί στα αποδυτήρια του “Ελευθερία”, δίπλα από την εικόνα του παλληκαριού της. Ο Νεόφυτος θα είναι πάντοτε εκεί, πάντοτε μέρος της ομάδας της ΕΘΑ, πάντοτε στα αποδυτήρια, σε όλες τις προπονήσεις, σε όλους τους αγώνες. Ο Νεόφυτος θα παραμείνει όπως του αξίζει, για πάντα, αθάνατος στις καρδιές μας, για πάντα, παίκτης της ΕΘΑ», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση των κιτρινόμαυρων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ