aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΕΘΑ: Τιμάει τον αρχηγό της!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Η ΕΘΑ, η ομάδα στην οποία διατέλεσε και αρχηγός ο Γιώργος Αναστασιάδης, θα τον τιμήσει στο πλαίσιο του καθιερωμένου τουρνουά, που θα διοργανώσει στην αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία».  Αυτό θα συμβεί στις 15 Οκτωβρίου και στο παιχνίδι με τον Κεραυνό, όπου ο Γιώργος έγραψε μία πολύχρονη επιτυχημένη καριέρα, συνοδευόμενη και με το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Όπως είμαστε σε θέση να πληροφορήσουμε στην ΕΘΑ σκοπεύουν αυτή η τιμητική να μην είναι απλά ένα γεγονός, αλλά να συνοδευτεί και με «κάποια επιπλέον πράγματα», όπως χαρακτηριστικά μας ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΘΑ . Πανίκος Κωνσταντίνου.

«Η ΕΘΑ θα κάνει ότι μπορεί για να τιμήσει όπως πρέπει το Γιώργο, αλλά έχουμε την αίσθηση πως ότι και να κάνουμε, θα είναι λίγο για έναν τόσο μεγάλο καλαθοσφαιριστή, αλλά πιο πολύ και άνθρωπο. Πήρε μία απόφαση, που είμαι σίγουρος ότι λυπεί στο σύνολο της την κυπριακή καλαθόσφαιρα. Όπως και να έχει. Για μας ως ΕΘΑ, θα κάνουμε το παν για να τιμήσουμε με τον όσο το δυνατόν, καλύτερο τρόπο τον Γιώργο Αναστασιάδη», το σχόλιο του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ