aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΕΘΑ: «Θα κάνω το παν για να τους δικαιώσω» (δηλώσεις Πηλαβά)

ΕΘΑ: «Θα κάνω το παν για να τους δικαιώσω» (δηλώσεις Πηλαβά)

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Πριν μπούμε στο… ψητό, να τονίσουμε πως ο Ανδρέας Πηλαβάς είναι καλαθοσφαιριστής με ήθος, κάτι που φρόντισε να αποδείξει άλλη μία φορά, με την ευχαριστήρια ανακοίνωση που εξέδωσε με παραλήπτη τον Κεραυνό, στον οποίο έζησε πολλά.

Πλέον ο Πηλαβάς ανήκει στην ΕΘΑ. Οι… τζίφρες που σφράγισαν την ένταξη του διεθνή γκαρντ στους κιτρινόμαυρους της Έγκωμης, μπήκαν το βράδυ της Παρασκευής. Ο Πηλαβάς μιλώντας στο «Goal», αναφέρθηκε στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

«Επέλεξα την ΕΘΑ μέσα από τις προτάσεις που είχα και ευχαριστώ τις ομάδες που με τίμησαν με το ενδιαφέρον τους. Η ΕΘΑ, είναι μια οργανωμένη ομάδα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια και αυτό χάρις στην πολύ καλή διοικητική δουλειά που γίνεται σε αυτήν την ομάδα», είπε αρχικά και συνέχισε: «Είναι αυτονόητο ότι θα κάνω το παν για να δικαιώσω τους ανθρώπους της νέας μου ομάδας για την επιλογή τους. Από εκεί και πέρα, όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για να πετύχει η ΕΘΑ το καλύτερο δυνατό, αξιοποιώντας παράλληλα και τους ταλαντούχους νεαρούς παίκτες που διαθέτει».

Συνομιλήσαμε και με τον πρόεδρο των κιτρινόμαυρων Πανίκο Κωνσταντίνου, ο οποίος είχε κάθε λόγο να είναι περιχαρής για αυτή τη μετεγγραφική επιτυχία της ομάδας του: «Είναι γνωστή σε όλους η αξία του Ανδρέα Πηλαβά, όπως και ο πολύ καλός του χαρακτήρας, κάτι που τον έχει κάνει γενικά αποδεκτό στο χώρο της Κυπριακής καλαθόσφαιρας. Καλωσορίζω και εκ μέρους της διοίκησης τον Πηλαβά στην ομάδα μας. Θέλω να εκφράσω τη βεβαιότητα, ότι θα μας βοηθήσει στο έπακρο κατά τη δύσκολη προσπάθεια που μας περιμένει κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, αλλά και που με την εμπειρία του, θα βοηθήσει και τους αρκετούς νεαρούς παίκτες, που διαθέτει η ομάδα μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ