aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΕΘΑ: Στην αναμονή για καλύτερη συνέχεια

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Μπορεί ο προϋπολογισμός να μην ήταν και τόσο ψηλός όσο στα προηγούμενα χρόνια, αλλά αυτό σε καμιά περίπτωση δε σήμαινε ότι στην ΕΘΑ θα περίμεναν μια τόσο κακή πορεία στις πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος. Ο απολογισμός των πέντε ηττών στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια, ήταν επόμενο να μην ήταν και τόσο ευχάριστο για κανέναν στο σύλλογο.

Στα τρία επόμενα παιχνίδια, όμως, η ομάδα της Έγκωμης σημείωσε δύο νίκες και το αξιοσημείωτο είναι ότι στο ενδιάμεσο τους, η ΕΘΑ δέχθηκε μία από τις μεγαλύτερες σε έκταση ήττες των τελευταίων χρόνων. Ήταν το παιχνίδι με τον Κεραυνό, που επήλθε ενδιάμεσα των εντός έδρας νικηφόρων αναμετρήσεων με Απόλλωνα και Ένωση. Εδώ να ανοίξουμε μία παρένθεση και να αναφέρουμε ότι στην ΕΘΑ θα προτιμούσαν να δεχθούν μία συντριβή και να έχουν και δύο νίκες σε τρία παιχνίδια, παρά να ηττηθούν σε πέντε παιχνίδια, όλα στα σημεία.

Πλέον, στην ΕΘΑ ανασυντάσσονται και περιμένουν την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης. Η κανονική περίοδος, έχει ακόμη αρκετό δρόμο μπροστά της και ο στόχος των κιτρινόμαυρων είναι να παρουσιάσουν ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στη συνέχεια. Οι δυνατότητες για να γίνει αυτό, σίγουρα υπάρχουν και βάσει αυτού, επίγνωση δεν υπάρχει μόνο στην Έγκωμη, αλλά και στα αντίπαλα στρατόπεδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ