aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΕΘΑ: Οι επεκτάσεις μιας σπουδαίας μετεγγραφικής κίνησης

ΕΘΑ: Οι επεκτάσεις μιας σπουδαίας μετεγγραφικής κίνησης

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Αναμφίβολα, ήταν μια από τις μετακινήσεις Κύπριων παικτών κατά τα τελευταία χρόνια, που προκάλεσαν μεγάλη αίσθηση. Ο λόγος για την απόκτηση του Ανδρέα Πηλαβά από την ΕΘΑ, με τον διεθνή και έμπειρο γκαρντ να προτιμά την πρόταση που του έκαναν οι κιτρινόμαυροι, τη στιγμή που για τον ίδιο, είχε ενδιαφερθεί και ο ΑΠΟΕΛ σύμφωνα με πληροφορίες μας, ενώ δεν αποδέχθηκε πρόταση μείωσης αποδοχών που του είχε κάνει ο Κεραυνός.

Στις πρώτες δηλώσεις του, ως «κιτρινόμαυρος» ο Ανδρέας Πηλαβάς είχε κάνει αναφορά και στους αρκετούς νεαρούς, όσο και ταλαντούχους παίκτες που διαθέτει η νέα του ομάδα. Επί τούτου λοιπόν, η ΕΘΑ, τουλάχιστον… κρατάει ένα «στήριγμα βοήθειας» προς τους μελλοντικούς της παίκτες (όχι μόνο δικούς της, αλλά και της Κυπριακής καλαθόσφαιρας γενικότερα) και αυτό από τη στιγμή που αποχώρησε από την ενεργό δράση, ο Γιώργος Αναστασιάδης.

Βέβαια, στην ομάδα της Έγκωμης, είναι ακόμα ανοικτό το κεφάλαιο προπονητής. Ο άνθρωπος στον οποίο οι διοικούντες της ομάδας θα εμπιστευθούν το πηδάλιο, θα «ακούσει πολλά», όσον αφορά στους νεαρούς άσους της ομάδας που θα αναλάβει! Επί τούτου, έχουμε τη «διαβεβαίωση» από τον άνθρωπο ο οποίος στην ουσία είναι το «λύει και το δένει» στην ΕΘΑ, που δεν είναι άλλος από τον πρόεδρο Πανίκο Κωνσταντίνου, χωρίς να υποτιμάται η δουλειά που κάνουν οι υπόλοιποι παράγοντες της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, όταν δηλαδή θα κλείσει το κεφάλαιο προπονητής στην κιτρινόμαυρη ομάδα, ο τελευταίος θα γνωρίζει εκ των προτέρων, ότι τη στιγμή που θα κατευθύνει τους μικρούς από τον πάγκο, εντός των τεσσάρων γραμμών, θα έχει έναν βοηθό… καθοδηγητή, τον Πηλαβά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ