aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΕΘΑ: «Νικόλας, η καλύτερη επιλογή!»

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Πέρσι τέτοιο καιρό, η ΕΘΑ προσλάμβανε για τη θέση του προπονητή το Νικόλα Παπαδόπουλο. Φέτος, έγινε νέα πρόσληψη προπονητή, που φέρει το ίδιο όνομα. Και πάλι Νικόλας Παπαδόπουλος. Είναι γνωστό ότι υπάρχει συνωνυμία των δυο προπονητών. Φέτος η ΕΘΑ προχώρησε στην πρόσληψη του Νικόλα Παπαδόπουλου, του Σωτήρη.

Το… βάπτισμα του πυρός, ο νέος προπονητής της ΕΘΑ το πήρε στον πάγκο της ΑΕΚ. Κατευθείαν στα βαθιά που λέμε. Πέρσι, ανέλαβε την τύχη της ομάδας που τον ανέδειξε ως καλαθοσφαιριστή, της Ομόνοιας. Έκανε μια επιτυχημένη πορεία.

Παρά τον χαμηλό προϋπολογισμό και τις δύσκολες συνθήκες, η πορεία του κρίθηκε επιτυχημένη. Με όλους κι όλους 6-7 παίκτες, οι πράσινοι έχασαν πολλά παιχνίδια στις λεπτομέρειες και από ατυχία και η πορεία της ομάδας μπορούσε να ήταν ακόμη καλύτερη. Κρατήθηκε στην κατηγορία, που ήταν και ο στόχος της.

Έργο Νικόλα Παπαδόπουλου, του Σωτήρη και το έμπειρο μάτι του προέδρου της ΕΘΑ, Πανίκου Κωνσταντίνου, στράφηκε αμέσως πάνω του. Τον πλησίασε, τα είπαν και συμφώνησαν. Ο Νικόλας Παπαδόπουλος, είναι ο άνθρωπος που θα έχει το πρόσταγμα για το «χτίσιμο» της ομάδας της ΈΘΑ για τη νέα περίοδο.

«Τον Νικόλα, τον γνωρίσαμε στην ΕΘΑ πολύ καλά ως καλαθοσφαιριστή. Είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους μας. Η πολύ καλή δουλειά που έδειξε ως προπονητής, μας κίνησε το ενδιαφέρον και αυτός είναι ο ένας λόγος που του εμπιστευθήκαμε τη θέση της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας. Επίσης, το νεαρό της ηλικίας του κρίνεται σημαντικό, αφού έχει φιλοδοξίες και αρκετή όρεξη για δουλειά», ανέφερε στο «Goal» ο πρόεδρος της ΕΘΑ, Πανίκος Κωνσταντίνου.

Και κατέληξε: «Θεωρούμε πως κάναμε την καλύτερη επιλογή. Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι μέσα απ’ αυτήν τη συνεργασία θα βγουν κερδισμένες και οι δυο πλευρές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ