aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΕΘΑ: Μόνιμα με το μαχαίρι στα δόντια…

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Εδώ και καιρό η ΕΘΑ έχει ένα χαρακτηριστικό που την ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες ομάδες: Η μαχητικότητα. Αν, όμως, ρωτηθεί κανείς, για το αν υπάρχει κάποιο μυστικό για να γίνεται αυτό, πιστεύουμε ότι στην περίπτωση της ΕΘΑ, εύκολα βρίσκει κανείς την απάντηση.

Το ότι δεν έχει αρκετό κόσμο να την ακολουθεί. Αυτό είναι κάτι που δημιουργεί ένα είδος «σύσφιξης» μεταξύ όλων των στελεχών της ομάδας, που με ελάχιστες εξαιρέσεις, είτε εντός παίζει, είτε εκτός… το ίδιο είναι.

Τι γίνεται όμως τώρα. Τι να περιμένουμε να δούμε από αυτήν την ομάδα κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο; Η διοίκηση για μία ακόμα χρονιά θα είναι εκεί. Εδώ βέβαια υπάρχει η διοικητική εγγύηση.

Προπονητής, ο νεαρός και με δείγματα καλής δουλειάς, Νικόλας Παπαδόπουλος, ενώ όσον αφορά στο έμψυχο υλικό, έγιναν προσεγμένες (τόσο στο οικονομικό, όσο και στο αγωνιστικό) επιλογές ξένων παικτών, τη στιγμή που και το ντόπιο υλικό έχει ενισχυθεί με την απόκτηση των διεθνών, Πηλαβά, Λοϊζίδη!

Εν κατακλείδι, τη στιγμή που αυτήν την εποχή η ομάδα μοντάρεται, εμείς τολμάμε να εκτιμήσουμε ότι η ΕΘΑ θα είναι ένα γκρουπ από άτομα που θα περιμένουν τον αντίπαλο (ανεξαρτήτου δυναμικής) με το μαχαίρι στα δόντια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ