aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΕΘΑ: Μια πεντάδα ξένων! (αποκλειστικό)

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Τι πιο τρανή απόδειξη ότι στην ΕΘΑ, ξέρουν να κινούνται σε μυστικά μονοπάτια και να κάνουν τη δουλειά τους χωρίς να τους «ενοχλεί» κανείς; Μόνο έτσι εξηγείται το γεγονός ότι στα… ξαφνικά, μάθαμε ολόκληρη την πεντάδα των ξένων, με τους οποίους θα παραταχθούν στο ερχόμενο πρωτάθλημα οι κιτρινόμαυροι.

Κλιφ Κόλιμον (11/06/1989). Πολύ σπουδαία κίνηση ενός Αμερικανού με παρελθόν στον Άρη Θεσσαλονίκης. Ο καταγόμενος από το Μπρούκλιν, ύψους 1,82 πόιντ-γκαρντ άνοιξε λογαριασμό στην Ευρώπη το 2012 όταν φόρεσε τη φανέλα του Άρη. Έπειτα πήγε στη Σουηδία, όπου αγωνίστηκε για δυο χρόνια με τη LF Basket και μετά πήγε στη BK Barons Λετονίας, πριν τον αποκτήσει η ΕΘΑ.

Ντακουάν Ουόλκερ. 22 ετών, ρούκι, με την ΕΘΑ ανοίγει την Ευρωπαϊκή του καριέρα! Ο παίκτης αυτός έχει ύψος 1,88 και αγωνίζεται στη θέση του σούτιγκ-γκαρντ. Στα τέσσερα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν στο NCAA με τη Φλόριδα.

Λερόν Μπαρνς (05/09/1993). Γεννημένος στο Σέβεπορτ, όπως και ο Ουόλκερ, έτσι και ο ύψους 1,96 περιφερειακός νέος άσος της ΕΘΑ, έρχεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Για πέντε χρόνια αγωνιζόταν στο NCAA με τους Χιούστον.

Κρίστοφερ Όρτιτζ (02/04/1993). Άλλος ένας ρούκι θα φοράει τη φανέλα της ΕΘΑ κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο! Κατάγεται από το Μπρούκλιν και στο πρωτάθλημα του NCAA, είχε αγωνισθεί στους Κεντ, ενώ πέρσι είχε γίνει ντραφτ στο Πουέρτο Ρίκο. Έχει ύψος 2,03 και αγωνίζεται στη θέση του πάουερ-φόργουοντ, ενώ μπορεί να παίξει και στη θέση του σμολ-φόργουοντ.

Μάξι Έσο (28/02/1991). Ο παίκτης αυτός, έχει ύψος 2,06 και μπορεί να βοηθήσει την ΕΘΑ, τόσο από τη θέση του πάουερ-φόργουοντ, όσο και από αυτήν του σέντερ. Για πέντε χρόνια έπαιζε στο NCAA, με τη Μασαχουσέτη, ενώ πέρσι είχε αγωνισθεί στους Ουέστ Τσέστερ Νικς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ