aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΕΘΑ: Με τα… μούτρα στη δουλειά και το στόμα κλειστό

ΕΘΑ: Με τα… μούτρα στη δουλειά και το στόμα κλειστό

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Μία από τις πιο δυνατές ομάδες του ερχόμενου πρωταθλήματος, αναμένεται ότι θα παρουσιάσει κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο η ΕΘΑ. Αυτό από τη στιγμή που οι κιτρινόμαυροι κατάφεραν να εξασφαλίσουν τις υπογραφές καλών ξένων παικτών, ταυτόχρονα με το ότι η ομάδα της Έγκωμης θα έχει ενισχυμένο το ντόπιο της υλικό.

Βέβαια στην Έγκωμη, αποτελεί… πατροπαράδοτη τακτική να αποφεύγονται δια σπάθης τα πολλά και μεγάλα λόγια, κάτι που δεν γινόταν, ούτε και κατά τις μέρες του πολύ πρόσφατου παρελθόντος, όταν τα τρόπαια… σπρώχνονταν για να πάρουν θέση στην κιτρινόμαυρη βιτρίνα.

Είναι, λοιπόν, αυτονόητο, ότι κάτι τέτοιο δεν θα γίνει ούτε και τώρα. Τη στιγμή, λοιπόν, που ο προπονητής της ομάδας, Νικόλας Παπαδόπουλος προετοιμάζει σε εντατικούς ρυθμούς τους παίκτες του, ο πρόεδρος της ΕΘΑ Πανίκος Κωνσταντίνου μας τόνισε τα ακόλουθα σχετικά με την ομάδα του.

«Θεωρούμε σίγουρο ότι η ομάδα μας, θα είναι υπολογίσιμη για τον κάθε αντίπαλο που θα αντιμετωπίσει στο ερχόμενο πρωτάθλημα. Βάση του προϋπολογισμού που είχαμε δημιουργήσει, πιστεύω ότι έγιναν οι καλύτερες δυνατές κινήσεις ενίσχυσης. Από εκεί και πέρα, επιλέξαμε έναν νεαρό και εργατικό προπονητή, κάτι που διαπιστώσαμε από τις προηγούμενες του δουλειές.

Όλα αυτά μαζί, μας δημιουργούν την αίσθηση ότι η ΕΘΑ έχει όλα τα φόντα για να πετύχει στους στόχους της, αλλά ο βασικότερος εξ` αυτών, είναι να καταστεί υπολογίσιμη για τον κάθε αντίπαλο. Πολλή δουλειά και λίγα λόγια»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ