aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΕΘΑ: Η άτυχη ομάδα του πρωταθλήματος…

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Όσοι παρακολουθούν εμπεριστατωμένα τα τεκταινόμενα του φετινού πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας, πιστεύουμε ότι δεν θα διαφωνήσουν μαζί μας, αν αποδώσουμε στην ΕΘΑ τον τίτλο της πιο άτυχης ομάδας μέχρι στιγμής.

Αυτός ο ορισμός, προσδιορίζεται στα όσα είδαμε από την ομάδα των κιτρινόμαυρων κατά τις πρώτες αγωνιστικές. Καμιά νίκη στα πέντε πρώτα παιχνίδια και όλα σχεδόν να έχουν χαθεί στα σημεία, ή στην παράταση. Ήταν βέβαια επόμενο να ρίξουν τη ψυχολογία της ομάδας, κάτι τέτοια φαινόμενα και μάλιστα… σαδιστικά επαναλαμβανόμενα.

Ενδόμυχα όμως, υπήρχε η αίσθηση ότι εκεί στην Έγκωμη έφτιαξαν μια πολύ καλή ομάδα και αυτό, παρά τον χαμηλό προϋπολογισμό του καλοκαιριού, τη στιγμή πάντως που ενισχύθηκε το ντόπιο υλικό, παρά το αξεπέραστο κενό που άφησε η αποχώρηση του Γιώργου Αναστασιάδη…

Το ότι στην ΕΘΑ υπάρχει μια καλή, δυνατή, όσο και υπολογίσιμη ομάδα, είναι ένα γεγονός. Οι δύο νίκες στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές και όλα αυτά μαζί, συνέθεσαν το σκηνικό μιας παράξενης μεν μέχρι τώρα πορείας συνοδευόμενης όμως, με τη διόλου ευχάριστη… συντροφιά της ατυχίας!.

Όπως και να έχει… Στην ΕΘΑ, όπως και σε όλες τις άλλες ομάδες του πρωταθλήματος, αναμένουν τη συνέχεια, με στόχο τα καλύτερα αποτελέσματα και (ειδικά για τους κιτρινόμαυρους) μακριά από άλλες ατυχίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ