aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΕΘΑ: Έτοιμη για τρίτο «χτύπημα»

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

«Οργασμός» προγραμματισμού, επικρατεί αυτές τις μέρες στην ΕΘΑ, κάτι που αποδεικνύεται και από τις δύο διαδοχικές ανακοινώσεις των κιτρινόμαυρων. Το πρώτο, είχε να κάνει με την απόκτηση του Ανδρέα Πηλαβά και το δεύτερο, με την πρόσληψη του Νικόλα Παπαδόπουλου (φωτό) στη θέση του προπονητή.

Η πληροφόρηση από την Έγκωμη, αναφέρει ότι εντός των ημερών θα προκύψει κι άλλες ανακοινώσεις, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου! Αυτό, θα αφορά στην απόκτηση Κύπριου καλαθοσφαιριστή, με τον οποίο οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό και ο ποδοσφαιριστής του οποίου το όνομα κρατείται σαν επτασφράγιστο μυστικό, βλέπει με θετικό μάτι την ένταξή του στην ΕΘΑ.

Ύστερα από αυτήν την κίνηση, οι κιτρινόμαυροι θα προχωρήσουν στην ενίσχυση από τη ξένη αγορά. Πληροφοριακά να αναφέρουμε, ότι ο νέος τεχνικός της ομάδας, ήδη εξετάζει αρκετές περιπτώσεις ξένων παικτών και σύντομα, θα κάνει τις εισηγήσεις του προς τη διοίκηση. Μετά από αυτό, θα είναι η σειρά της διοίκησης για τους οικονομικούς χειρισμούς των θεμάτων…

Επί τούτου, σημειώνεται ότι στην ΕΘΑ σκοπεύουν να αποκτήσουν τον μέγιστο αριθμό ξένων παικτών που δικαιούνται. Δηλαδή πέντε. Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο προϋπολογισμός που αφορά στα ζητήματα προγραμματισμού στην ομάδα της Έγκωμης θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα με την περασμένη σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ