aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΕΘΑ: Επιτέλους τα κατάφερε!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Αναφέραμε ξανά στο παρελθόν πως η ΕΘΑ είναι η πιο άτυχη ομάδα του πρωταθλήματος. Από τη στιγμή που αρκετά από τα παιχνίδια της, τα είχε χάσει στα σημεία, άρα θα μπορούσε να μετρά περισσότερες νίκες μετά το πέρας των πέντε πρώτων αγωνιστικών.

Στο παιχνίδι που έγινε το Σαββατόβραδο στο «Ελευθέρια» οι κιτρινόμαυροι ήταν με μια λέξη, εντυπωσιακοί και δίκαια επικράτησαν του Απόλλωνα και μάλιστα με μία μεγάλη διαφορά (25 πόντων με σκορ 86-61).

Ήταν η πρώτη φετινή επιτυχία για την ομάδα της Έγκωμης, που προήλθε μετά από εξαιρετική εμφάνιση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης που βέβαια, είναι και το πιο καθοριστικό, εκ των δυο σε οποιοδήποτε παιχνίδι. Η ουσία είναι φυσικά η νίκη, αλλά επαναλαμβάνουμε ότι το σημαντικότερο ήταν η πολύ καλή εμφάνιση που έκανε η ομάδα.

Το θέμα όμως, είναι ότι το παιχνίδι με τους γαλάζιους τελείωσε. Υπάρχει η συνέχεια και αυτή δεν θα είναι καθόλου εύκολη και όχι μόνο. Η νίκη δεν πρέπει να μείνει χωρίς συνέχεια και η πρώτη πρόκληση, είναι το εκτός έδρας παιχνίδι με τον πρωτοπόρο του πίνακα, Κεραυνό (06/12, 19:00). Εννοείται ότι πρόκειται για μιαν πολύ δύσκολη αποστολή.

Θα μπορέσουν να τα καταφέρουν και πάλι οι κιτρινόμαυροι, πείθοντας ότι πλέον πήραν την άνω βόλτα και ταυτόχρονα, να «εκδικηθούν» για την εντός έδρας ήττα του πρώτου γύρου μετά από παράταση; Ίδωμεν…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ