aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΕΘΑ: Επιστρέφει ο Παναγιώτου, φέρνει πεντάδα ξένων!

ΕΘΑ: Επιστρέφει ο Παναγιώτου, φέρνει πεντάδα ξένων!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Σε φουλ ρυθμό βρίσκονται τα γρανάζια προγραμματισμού στην ΕΘΑ, όσον αφορά την προσπάθεια που θα κάνουν οι κιτρινόμαυροι κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μετά τις αποκτήσεις των Πηλαβά, Λοϊζίδη, στην Έγκωμη συμφώνησαν για με τον Χρίστο Παναγιώτου (επιστρέφει στην ομάδα της Έγκωμης στην οποία αγωνίστηκε από το 2010 μέχρι το 2014) και επομένως, ο 25χρονος άσος θα προσφέρει με τη σειρά του, μιαν ακόμα εγχώρια λύση στα πλάνα που καταστρώνει ο νέος προπονητής, Νικόλας Παπαδόπουλος.

Όπως είχαμε αναφέρει πολύ πρόσφατα, πλέον το βάρος του προγραμματισμού στρέφεται στην αγορά του εξωτερικού, που βέβαια είναι και η σημαντικότερη όσον αφορά το έμψυχο υλικό. Όπως αναφέρει η πληροφόρηση που έχουμε, η ΕΘΑ θα προσπαθήσει να αποκτήσει πέντε ξένους παίκτες, που είναι και το μέγιστο όριο δικαιώματος απόκτησης μη Κύπριων παικτών στο πρωτάθλημα για κάθε ομάδα.

Επί τούτου να αναφέρουμε και κάτι πιο συγκεκριμένο. Θα αποκτηθεί ένας ξένος για την κάθε θέση στον αγωνιστικό χώρο. Δηλαδή, ένας πόιντ-γκαρντ, ένας σούτιγκ-γκαρντ, ένας σμολ-φόργουοντ, ένας πάουερ-φόργουοντ και ένας σέντερ. Προς το παρών, δεν υπάρχει κάτι το χειροπιαστό, πέραν των στοιχείων που συλλέγει ο Νικόλας Παπαδόπουλος. Όταν ο νεαρός τεχνικός τελειώσει με το ψάξιμο, θα πάρει τις περιπτώσεις στη διοίκηση, ούτως ώστε να ξεκινήσει η προσπάθεια εξασφάλισης των υπογραφών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ