aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΕΘΑ: Δικός της και ο Λοϊζίδης!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Γεγονός είναι η τρίτη κίνηση από πλευράς ΕΘΑ, όσον αφορά στις προσπάθειες ενίσχυσης ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Αφού λοιπόν πριν λίγες μέρες, είχαμε αποκαλύψει ότι η ΕΘΑ ετοίμαζε και τρίτο «χτύπημα», μετά την απόκτηση του Ανδρέα Πηλαβά και τη συμφωνία με το Νικόλα Παπαδόπουλο για το πόστο της τεχνικής ηγεσίας, η ΕΘΑ εξασφάλισε και την υπογραφή του Χρίστου Λοϊζίδη!

Πρόκειται για τον διεθνή άσο, που μετά τις γαλαζοκίτρινες φανέλες της ΑΕΛ (απ’ όπου ξεκίνησε την καριέρα του) και του ΑΠΟΕΛ, κατά τη χρονιά που πέρασε, πλέον θα αγωνίζεται στην ομάδα της Έγκωμης. Βέβαια στις τάξεις της ΕΘΑ, επικρατεί μεγάλη ικανοποίηση για την κίνηση αυτή, καθώς ενισχύονται σημαντικά όσον αφορά το ντόπιο έμψυχο υλικό, που θα παρουσιάσουν κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο (μετά και την απόκτηση του Πηλαβά).

Για την ένταξη του Χρίστου Λοϊζίδη στην ΕΘΑ, ο πρόεδρος της ομάδας Πανίκος Κωνσταντίνου μας δήλωσε τα ακόλουθα: «Πρόκειται για μιαν πολύ σπουδαία επιτυχία για την ομάδα μας. Ο Λοϊζίδης είναι ένας παίκτης που τα δίνει όλα στον αγωνιστικό χώρο και πέραν τούτου, διαθέτει κάποια αγωνιστικά στοιχεία που δύσκολα τα συναντά κανείς σε άλλον Κύπριο παίκτη. Θεωρώ δεδομένο ότι θα μας βοηθήσει αρκετά στην προσπάθεια που θα κάνουμε κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Εκ μέρους της διοίκησης και όλων στην ΕΘΑ, καλωσορίζω το Χρίστο Λοϊζίδη στην ομάδα μας».

Να αναφέρουμε τέλος ότι, μιας και είχαμε… προειδοποιήσει για την κίνηση που ετοίμαζαν στην ΕΘΑ, το ίδιο θα κάνουμε και τώρα, αναφέροντας ότι επίκεινται και ανακοινωθέντα από το παζάρι της εξωτερικής αγοράς!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ